Набої й інші ніштяки отримали військові з Кременчука

28.02.2021, 14:02 Переглядів: 10 935

 

Українці продовжують допомагати військовим, які боронять нашу землю 

Волонтер Сергій Притула відзвітувався по волонтерських витратах за лютий. Серед витрат допомога військовим, які базуються у Кременчуці. 


- Першим ділом ми прикупились 3-ма комплексами відеоспостереження (фотоапарати з хорошим зумом, головки, штативи, монітори, кабеля, кофри тощо) і двома снайперськими прицілами. Що то таке, як воно виглядає і як функціонує, можете подивитися, якщо трішки прогорнете мою стрічку. Я виставляв відео 24-го числа. Комплекси розподілили між наступними структурами: 58 бригада, взвод снайперів «Смайла», одному з підрозділів ЦСО «А», групі спецоперацій ГУР. Снайперські приціли пішли на 5 управління «А». Це все обійшлося у 200 000 грн. Ну, себто, воно трохи дорожче обійшлося, але мали чим перекрити нестачу. Тому фіксуємо 200К, - зауважив Сергій Притула. 


 


Й традиційні щомісячні виплати:

  • 3 підрозділи снайперів ССО (набої і супроводжуючі матеріали) – 50 000грн
  • Медична служба УЛЬФ першої штурмової роти ДУК ПС (пальне) – 25 000грн
  • Парамедики «Ангели Тайри» (пальне) – 27 260 грн


Фінальним акордом під кінець місяця стало придбання ще 4 квадрокоптерів «Мавік 2 зум» загальною вартістю 131 400 грн, й 1 коптер для хлопців з 10 роти 8 полку спецназу.


- Запитів, як завжди, трохи більше, ніж коштів на їх забезпечення. Так виглядає «класика» волонтерського буття. Тому, як і всі 7 років до цього, уклінно буду просити всіх, хто має змогу допомогти збільшити захисні ресурси наших воїнів і, паралельно, зменшити кількісно ворога на нашій землі! Не склалося з фінансами? Не біда! Зробіть репост, цей допис побачить хтось, у кого склалося. Дякую Вам, неймовірні українці! Ви бережете наших захисників і, паралельно, надихаєте мене! І руки, завдяки Вам, не опускаються! Працюємо, панове!, - додав волонтер. 


Для тих хто хоче допомогти картка ПриватБанку: 5168 7420 6353 7207 (Сергій Притула) 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх