Кременчуцький боксер Всеволод Сліпченко «повісив» суперника на канати рингу

25.02.2021, 15:05 Переглядів: 3 272

 

Кременчужанин вперше достроково переміг суперника

Вчора, 24 лютого, у нічному клубі Балерро Харкова відбувся вечір професійного боксу. У вечорі боксу змагався боксер з Кременчука Всеволод Сліпченко. Всеволод - військовослужбовець в/ч 3059 Нацгвардії, вихованець СК «Легіон» де тренується під керівництвом тренера Андрія Агеєва.


 


Наш спортсмен провів 4-раундовий рейтинговий бій з харків'янином Іваном Кривцом. 


- Із тренером загалом боєм задоволені. Виконав поставлені задачі - нав'язав свою манеру бою і достроково закінчив бій у другому раунді. Враження від бою позитивні, адже це моя перша дострокова перемога серед професіоналів, - поділився з ТЪ своїми враженнями після бою боксер Всеволод Сліпченко. 



Цікаво, що наш спортсмен боксував не у своїй ваговій категорії та на три кілограми легший за суперника. Проте це не стало на заваді достроково у другому раунді здобути перемогу. Всеволод у другому раунді провів серію потужних ударів внаслідок яких суперник «повис» на канаті рингу. 


- Всеволод здобув красиву і дострокову перемогу. Хочу уточнити, що Сева боксував не в своїй ваговій категорії, а на категорію вище. Суперник був на три кілограми важчим Всеволода (78 кг проти 75 кг - ред.). Найближчим часом, у березні, плануємо провести бій у Бердянську, - зауважив тренер спортсмена Андрій Агеєв. - Хочу висловити подяку мережі магазинів «Українські Ковбаси» за спонсорську підтримку в розвитку спорту у Кременчуці та особисто Віталія Олександровича Макашова. Дякуємо!


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх