Любов, пам'ять і цепелін: що кременчужанам почитати на вихідних

12.12.2020, 11:52 Переглядів: 1 835

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок


 

Таня Винк «Нет ничего сильнее любви»

Юрій і Галина збиралися одружитися, але не склалося. Родини закоханих стали ворогами, і життя розділило їх, розкидавши по різних містах. Минають роки, але Галя досі не може забути своє кохання. Вона відчайдушно хоче заповнити душевну порожнечу. Зустріч з нареченою брата, Катериною, матір’ю двох чудових малят, наповнює її життя новим сенсом. І знову все руйнується – Катя помирає. Тепер Настя й Тиміш (над якими вона оформила опіку) – сенс її життя…

Ігор Сілівіра «Цепелін до Києва»

Світ, де електрику сприймають як шарлатанство та лженауку. Світ, де в Києві замість метро – монорейковий транспорт, у небі панують велети-цепеліни, а розрахунки виконують механічні обчислювачі.

Два детективи розслідують дивні події, що починаються випадковою зустріччю з померлою колегою, а закінчуються дослідженнями загадкових артефактів. Розслідування, відкриття та романтичні стосунки переплітаються в захопливу історію альтернативного світу.

 
 

Дэвид Гамон, Аллен Д. Брегдон «Как развить умственные способности, память и внимание»

Ця книга присвячена проблемам, які хвилюють усіх: як зберегти розум і пам'ять протягом усього життя? Наводячі дані найновіших досліджень у галузі нейробіології та медицини, автори розповідають про механізми мислення і пам'яті, а також демонструють їх особливості за допомогою тестів і завдань. Багато цінних рекомендацій допоможуть ефективніше засвоювати нову інформацію та попередити хвороби мозку, ризик виникнення яких підвищується у зрілому віці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх