Кременчужанки Світлана Гордієнко й Аліна Яман стали чемпіонками світу з бодібілдингу

7.11.2020, 17:37 Переглядів: 9 304

 

Вітаємо наших спортсменів:) 

Тріумф українок-майстрів на чемпіонаті світу з бодіфітнесу. Феєрверком нагород для збірної України розпочався другий змагальний день чемпіонату світу з бодібілдингу та фітнесу в іспанському місті Санта-Сусанна. Шість медалей, три з яких найвищого ґатунку вибороли українки у бодіфітнесі серед жінок-майстрів. Цікаво, що дві нагороди завоювали спортсменки з Кременчука.



Кременчужанка Світлана Гордієнко (тренер Олександр Гордієнко) стала чемпіонкою світу в категорії майстри бодіфітнесу. Також Світлана завоювала «срібло» з фітнесу.


 

Ще одна спортсменка з Кременчука Аліна Яман (тренер Михайло Кисляков) завоювала 1 місце. Аліна також стала абсолютною переможницею чемпіонату світу у бодіфітнесі серед жінок-майстрів. Загалом в Аліни Яман 4 «золота» в категоріях: бодіфітнес мастерс 35-39 років, бодіфітнес жінки +168 см, бодіфітнес жінки абсолют та бодіфітнес мастерс абсолют.

 

Кременчужанка Наталя Прохорова завоювала «золоті» нагороди та стала абсолютним переможцем у категорії матстерс фізик та жінки фізик.

 


Бронзову медаль до скриньки нагород Кременчука й Полтавщини приніс кременчужанин Сергій Ройко (тренер Дмитро Горобець). У категорії фізик до 179 см Сергій став бронзовим призером чемпіонату світу у менс фізик.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх