Футбольний клуб «Кремінь» підписав новачка Дениса Норенкова

3.11.2020, 07:07 Переглядів: 2 959

 

Спортсмен встиг дебютувати за кременчуцьку команду

Футбольний клуб «Кремінь» підсилив півзахисник Денис Норенков. 24-річний футболіст встиг дебютувати за кременчуцьку команду у матчі проти «Ниви» Тернопіль. Денис на початку другого тайму вийшов на поле замість бразильського легіонера Жонатана. Гравець виступатиме у «Кремені» під номером 23.



Денис Норенков розпочав футбольну кар'єру в Одесі, виступав у ДЮФЛ за місцевий «Чорноморець». У другій половині сезону 2010/11 перебрався в київське «Динамо». А вже у 2012 році дебютував за збірну України (U-16), де провів три матчі.


Зіграв лише за молодіжний склад «Динамо», влітку 2015 року Денис повернувся в «Чорноморець», де також наступні півтора сезони виступав виключно в молодіжному чемпіонаті (33 матчі, 5 голів). В березні 2017 року його віддали в оренду у клуб Першої ліги «Геліос», у складі якого і дебютував на професійному рівні, зігравши у 7 матчах.


Влітку 2017 року повернувся до одеського «Чорноморця». 22 липня 2017 року дебютував у Прем'єр-лізі в матчі проти кам'янської «Сталі» (0:1). Загалом Денис встиг пограти за одеську «Жемчужину», повернутися до «Чорноморця». Останній клуб Дениса - луцька «Волинь».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх