Хокейний клуб «Кременчук» здолав «щук» та виграв першу битву за Дніпро

1.11.2020, 16:31 Переглядів: 2 670

 Кременчуцький клуб завойовує перемогу у центральному турі 

Сьогодні, 1 листопада, в Херсоні відбувся центральний матч 3-го туру УХЛ Паріматч, в якому місцевий «Дніпро» приймав на своєму майданчику чемпіона України «Кременчук». 


«Дніпро» - «Кременчук» 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

Шайби: 0:1 - Коробов (Варава), 30:45; 1:1 - Дорофєєв (Макаров), 35:50; 1:2 - Дубінін (Денискін), 54:49; 1:3 - Толстушко (Новицький), 59:33

Дніпро: Хомутов (Петров); Дорофєєв - Декало, Макаров (К) - Ратушний, Афанасьєв (А) - Матусевич, Кругляков - Мельник; Брага - Крисанов - Швецов, Целогородцев (А) - Гасніков - Вишняков, Тимченко - Воробйов - Каракулько, Зайцев - Чернишенко - Ганута

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Алексюк - Григорян, Хрішпенц - Александров, Грицьких - Толстушко, Яковлєв - Варава; Кисельов (К) - Серанов - Созонов, Тютченко - Волков (А) - Савицький, Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Коробов - Дубінін - Денискін



Перший п'ять хвилин старту поєдинку проходили в рівній боротьбі без воріт. Як повідомляє пресслуба УХЛ, далі, до екватора періоду, херсонці перехопили ініціативу, але не змогли реалізувати два 100% моменти. Першим міг відзначитися Гасніков - форвард «щук» виходив на ударну позицію, і здавалося, що після його кидка шайба залетить точно у верхній кут, але на її шляху став Новицький. А пізніше, після кидка Макарова, шайба перед воротарем «містян» потрапила в підставлену Афанасьєвим ключку і перелетівши через плече Новицького майже залетіла у ворота. Але знову кіпер «Кременчука» не дозволив каучукові снаряду залетіти в ворота.


Останні дві хвилини першого періоду пройшли під акомпанемент атак обох команд і силових прийомів, але на першу перерву команди пішли з нулями на табло.


Стартові п'ять хвилин другої двадцятихвилинки пройшли під повною перевагою «Кременчука» - гості повністю притиснули господарів до їхніх воріт, і лише майстерність Хомутова позбавила змоги їм забити гол. Надалі, до середини другого періоду, на майданчику точилася рівна і в'язка боротьба - на 31 хвилині форвард «містян» Коробов зумів вивести гостей вперед - 1:0. В даному моменті, закинути шайбу йому допоміг коник Макарова, від якого гумовий снаряд відскочив у ворота Хомутова, після прострілу форварда «Кременчука».


Через дві хвилини гості могли подвоїти рахунок, але Гриценко не зміг реалізувати вихід один на один і збільшити різницю в рахунку між командами. А ось херсонці змогли реалізувати свої моменти і відігратися в подвійному більшості - відзначився захисник «щук» Дорофєєв.

Третій відрізок продовжився з атак «Кременчука», але закинути «містяни» змогли тільки на 55 хвилині, граючи в форматі 4 на 4. Тоді Денискін через чужих воріт віддав пас на Дубініна і той з гострого кута забив гол - 2:1 і гості знову повели в рахунку.


«Дніпро» мав можливість відігратися, але точність кидка підвела херсонців. Те, що не вийшло у «щук», вийшло у «містян». За 27 секунд до кінця основного часу матчу, господарі випустили шостого польового гравця, але помилилися в нападі, чим скористався захисник «Кременчука» Толстушко, який зі своєї зони закинув шайбу в порожні ворота.


Турнірна таблиця 

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
Донбас 3 3 0 0 0 0 0 21 4 6
 Кременчук 3 2 0 0 0 0 1 11 5 4
 МХК Сокіл 2 2 0 0 0 0 0 9 5 4
 Дніпро 3 1 0 0 0 0 2 9 13 2
 Маріуполь 3 1 0 0 0 0 2 5 9 2
 Білий Барс 2 0 0 0 0 0 2 3 13 0
 Крижані Вовки 2 0 0 0 0 0 2 3 12 0
 Краматорськ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0


Матч завершився з рахунком 3:1 на користь гостей. Першу «битву за Дніпро» в новому сезоні здобули хокеїсти з Кременчука.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх