Фараон, вагітна психопатка та «біла голубка»: що почитати кременчужанам

11.07.2020, 10:33 Переглядів: 2 472

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок

 

 

Салли Боумен «Любовь красного цвета»

Наче в густому лондонському тумані, молода журналістка Джинні Хантер та її друзі нащупують ниточки, що ведуть до зникнення та загибелі молодих дівчат з різних країн Європи. В ході пошуків поступово проступає одна зловісна прикмета під романтичною назвою «біла голубка» - таку назву має новий сильнодіючий наркотик. Отримати його хочуть не тільки молоді люди, а й сильні світу цього.

Кристиан Жак «Фараон»

Після смерті цариці Хатшепсут Єгипет поринув у жалобу. На думку наближених до цариці, її наступник Тутмос ІІІ не здатен правити. Народ скаржиться, у провінціях зріє заколот, у вищих кругах плетуть змови. А молодий фараон захоплений тільки давніми текстами та ритуалами. Він не може правити, поки не має дружини. Меритре, дочка храмової наставниці, стала б для нього чудовою партією. Але серце Тутмоса належить арфістці Сатьї, дівчині з простої родини. Та чи погодиться вона прийняти тягар влади в палаці, повному підлесників та інтриганів?

 
 

Шеннон Керк «Метод 15/33»

Шістнадцятирічна вагітна школярка мала стати черговою жертвою торговців дітьми. Ніхто й не знає, що дівчина не втекла з дому, а була викрадена: легко повірити у втечу підлітка від дорослих проблем, але неможливо повірити в той жах, який запідозрив агент ФБР Роджер Ліу. Немовля на продаж, мати – зайвий свідок, якого треба позбутися. Проте Ліза не безвольна жертва. Хто вона: вундеркінд чи психопат? Вона переживає емоції, тільки якщо захоче. Зараз Ліза відчуває лише величезну ненависть і бажання помститися, а найбільше – врятувати свою дитину.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх