Футболісти «Кременя» та «Гірник-Спорту» здали тести на COVID-19

21.06.2020, 15:41 Переглядів: 2 948 Коментарів: 1

 Спортсмени мають отримати результати найближчим часом

Сьогодні зранку, 21 червня, футболісти «Кременя» та «Гірник-Спорту» з Горішніх Плавнів пройшли планове тестування на коронавірусну інфекцію COVID-19 згідно з медичним протоколом. Результати очікують у понеділок ввечері.

 

Гравці, тренерський штаб та водії «Кременя» пройшли тестування на коронавірус на території стадіону «Кремінь-Арена». Першими тестування проходив тренерський штаб та водії, серед яких іменинник - водій «Кременя» Олег Дубин. Далі тестування пройшли футболісти «Кременя». Після проходження тестування спортсмени провели посилене тренування. А лабораторія вирушила до Горішніх Плавнів, де тестування пройшли футболісти «Гірник-Спорту».

 

Зауважимо, що клуби скористалися допомогою, яку надав Професіональній футбольній лізі президент «Динамо» Ігор Суркіс. «Динамо» перерахував на розрахунковий рахунок ПФЛ фінансову допомогу у розмірі 500 тисяч гривень для клубів Першої ліги на проведення тестів на COVID-19. Адміністрація ПФЛ уклала угоду з клінікою, яка проводить відповідні тестування та має змогу виїхати до клубів Першої ліги для збору аналізів. Саме такою пропозицією скористалися два клуби Першої ліги з Полтавщини.

 

Нагадаємо, що вже за кілька днів стартує продовження чемпіонату Першої лігу, яку перервали через впровадження карантину. Перший матч «Кремінь» зіграє вдома проти «Минаю» у середу, 24 червня, о 18.00. Пряму трансляцію матчу можна переглянути на ютуб-каналі Kremen.TV та телеканалі Sport 1.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
21 червня 2020 20:12

Здоровья всем!!!!!!


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх