Дві чудернацькі сови з'явилися на стіні ПрАТ «Кременчукгаз»

28.04.2020, 09:03 Переглядів: 5 130 Коментарів: 2

  

Як це робиться, або стріт-арт очима художниці

З’явилося відео процесу розпису стіни на території ПрАТ «Кременчукгаз» - сюжету із двома чудернацькими совами. Про це повідомляє пресслужба ПрАТ «Кременчукгаз». 



- Настав час розповісти вам про свою наймасштабнішу на даний момент роботу - розпис стіни однієї із господарчих споруд на території ПрАТ «Кременчукгаз», - пише Марина в соцмережах. - Картина намальована в рамках мистецького проєку GazART, в якому я вирішила взяти участь.


Це можливість показати себе ще більшому колу людей, заявити про себе, як стріт-арт художника та аерографіста, поповнювати своє портфоліо маштабними картинами нового рівня. До цього я розписувала стіни, ворота та гаражі звичайними пензликами та фарбами, але мені цього було замало, роботи не були такими «повітряними», легкими, як мені хотілося, такими, як можна створити тільки з допомогою аерографа.


   


Захопившись аерографією, юна художниця зіткнулася з деякими труднощами. І подолати їх якраз була нагода у такій роботі. Адже наш проєкт надає митцям можливість пробувати себе, помилятися, шукати себе, проявляти талант.


 


- Починаючи роботу, мені було зовсім не страшно, що щось може піти не так, - ділиться Марина враженнями зі своїми підписниками. - Єдине, що мене турбувало - не пошкодити інструментарій. Мене попереджали, що сопло аерографа - дуже тендітна штука, та і сам аерограф вибаглива річ, яку потрібно постійно прочищати і не давати фарбі висихати в ній, бо буде біда. А по-секрету, скажу, чистити пензлики, палітри після роботи - найгірша річ для мене, іноді від однієї думки відбивається бажання малювати. Але то все дрібниці життя, згадуючи, яка краса може вийти після всіх тих морок. Гріє думка, що на карантині є безліч часу, для освоєння нового інструменту і тренування в різних проектах, таких як проект GazART.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
28 квітня 2020 09:09

Светлый лучик, в такое мрачное время.

blush


25 1
209
28 квітня 2020 10:52

Классно. Надеюсь не найдется идиотов испортить.


14 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх