Без ветеранів, але з покладанням квітів: як вшанують пам'ять загиблих у Другій світовій війні

28.04.2020, 12:31 Переглядів: 3 361

Карантин вніс свої корективи

9 травня у Кременчуці відзначать відповідно до встановлених правил карантину. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. 


75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Кременчуці планують відзначити скромно, відповідно до прийнятих на державному рівні вимог карантину.


- Коронавірус вніс свої корективи, тому ні святкових мітингів, ні заходів за участю ветеранів у місті цього року не планують. І робиться це насамперед задля самих ветеранів, аби зберегти їхнє здоров’я, адже саме люди похилого віку першими знаходяться у зоні ризику. Звичайно, міська влада обов’язково привітає ветеранів, але виключно в індивідуальному порядку, - йдеться у повідомленні. 


Планують покладання квітів до братських могил, пам’ятних місць, могил героїв, але участь у покладанні візьме мінімальна кількість людей і відбуватимуться вони з дотриманням карантинних вимог. 9 травня представники міської влади і ветеранських організацій в обмеженій кількості вшанують подвиг загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та покладуть квіти до підніжжя меморіалу Вічно Живим.


Усіх кременчужан, особливо ветеранів, людей похилого віку просять з розумінням віднестися до подібного формату святкування Дня Перемоги, дотримуватися правил карантину, особистої безпеки, адже найголовніше наразі – зберегти здоров’я своє і своїх рідних.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх