Сестра у кімоно та тренування в Африці: як кременчуцькі спортсмени тренуються на карантині

7.04.2020, 08:18 Переглядів: 2 826

 

Перенесення Олімпійських ігор внесло корективи у тренування наших спортсменів

Олімпійські ігри, на відміну від чемпіонатів футболу, трималися до останнього. Пандемія коронавірусу внесла свої корективи й олімпіаду довелося також перенести на рік. Вперше в історії перенесли Олімпійські ігри, раніше через світові війни їх скасовували у 1916, 1940 і 1944 роках.



Легкоатлетка Ольга Ляхова залишилася на африканському континенті. Кременчужанка продовжує тренуватися в Кенії дотримуючись карантинних заходів. Серед спостережень Ольга виділила - збільшення кількості диких тварин та комендантську годину.


 


- Поки що все спокійно в нашому селі, сподіваюся, так і буде продовжуватися. Спокійно можна тренуватися, тільки після 19.00 настає комендантська година до 5 ранку - не можна виходити на вулицю.


Диких тварин стало більше. Вони вже не бояться людей.


Рейс на 29 квітня вже скасували, так що тепер стало навіть цікаво, коли я потраплю в Україну. Може бути доведеться залишатися тут, ще кілька місяців, а може й зустрічати Новий рік. Але все ж, жарти-жартами, а справа серйозна. А поки що готуємося до Чемпіонату Європи - 2020 і до інших міжнародних стартів. І вірю до останнього, що все-таки сезон 2020 відбудеться, а людство знайде спосіб убити цю заразу - коронавірус... - поділилася на своїй сторінці в інстаграм Ольга Ляхова.


 


Дзюдоїстка Єлизавета Каланіна разом з Каро Марандяном мали можливість у закритих залах готуватися до Олімпіади.



Ліза проводить тренування разом зі своєю 11-річною сестричкою, яка займається легкою атлетикою. Про це кременчужанка розповіла в ефірі PTV Полтавського Телебачення.


 


Цього року у нашої спортсменки був насичений календар змагань, але через карантин перенесли чемпіонат Європи та Олімпійські ігри.


- Тренування мали проводити кожні вихідні, вже відмінили 3-4 змагання й перенесли Олімпіаду. Тренуюся один раз на день. Все що можу... в основному це тренування з моєю молодшою сестрою, яка ходить на легку атлетику. Тому ми вдома робимо планку, віджимаємося, різноманітні вправи, які можна зробити вдома... - розповіла дзюдоїстка Єлизавета Каланіна.
Автор: Альона Душенко Джерело фото: інстаграм Олі Ляхової та Єлизавети Каланіної
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх