Кременчужанин Андрій Бацула відверто розповів про зарплати в чемпіонаті Бельгії - проблем не змогли уникнути навіть гранди

6.04.2020, 17:02 Переглядів: 4 001 Коментарів: 2

  

Футболіст з Кременчука розповів про ситуацію в Бельгії

Вихованець кременчуцького футболу, захисник «Кортрейка» (Бельгія) Андрій Бацула розповів, щодо виплат зарплат у своєму клубі та деяких конкурентів.


- У багатьох клубах почалися розмови про технічне безробіття, яке не може використовувати кожен клуб. Наш капітан відразу зателефонував генеральному директору, щоб дізнатися, яка ситуація в Кортрейку. Він сказав, що не потрібно хвилюватися, у нас все нормально. Ніяких проблем не буде аж до наступного сезону.


Знаю, що є великі проблеми в Остенде. Стандард хотів урізати зарплату й Андерлехт. Як вони будуть викручуватися з цієї ситуації? Між футболістами ходять розмови, що вони нічого підписувати не будуть, нехай спілкуються з менеджерами гравців, - сказав Андрій Бацула в коментарі програмі «Залишайся з футболом».


Нагадаємо, чемпіонат Бельгії може стати першим в Європі, який прийме рішення про остаточне завершення сезону. У такому випадку Кортрейка Андрія Бацули займе 11 сходинку турнірної таблиці. А ще один кременчужанин Роман Безус стане віцечемпіоном Бельгії. 


 


Роман в програмі каналу Футбол 1,2,3 поділився, що під час карантину проводить час з трьома синами, приділяє увагу силовим навантаженням, але не вистачає інтенсивності та навантаження з м'ячем.



- У відпустці я знаходив час з кимось пограти в футбол, а на пляжі - у волейбол. Тут ти ні з ким не можеш нічого робити, тільки пробіжки. Були різні варіанти розвитку ситуації щодо продовження сезону. Нам говорили, що ми можемо тренуватися до червня, потім могла бути одна гра і нас би відпустили у відпустку. Але зараз начебто прийняли рішення, що сезон не буде закінчено. Ми тривалий час перебували в підвішеному стані, і начебто прийнято рішення про дострокове завершення, але офіційної заяви й нагороджень поки не було.


Нам конкретної відповіді не дали. Я перший прочитав новину про те, що чемпіонат достроково завершений і запитав у клубній групі в WhatsApp, чи правда це. Один з керівників сказав, що це правда. Ми вже в групі почали один одного вітати, що в наступному сезоні буде Ліга чемпіонів. Але на наступний день, ми прочитали новину, що УЄФА хоче заблокувати це рішення. УЄФА теж можна зрозуміти. Нам конкретної відповіді так і не дали, дали тільки програму роботи на два тижні. Поки сказали, що до червня ми повинні перебувати тут і тренуватися, - розповів Роман Безус. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
7 квітня 2020 08:59

Як правило,  у футбольних контрактах немає навіть пункту про  "форс-мажор", тому вони повинні виконуватися клубами раз такі домовленості їх влаштовували.


1 0
163
7 квітня 2020 10:15

с их ЗП вообще противно читать комментарии о том, что "урезали зп" на два месяца


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх