Тонкощі вибору вина та сиру, радіоактивне зараження та характерник: що кременчужанам почитати на карантині

4.04.2020, 08:08 Переглядів: 1 927

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних

книжкових новинок

 

 

Питер Мейл «Еще один год в Провансе»

Це продовження книги «Год в Провансе», написане через 11 років, після повернення Пітера Мейла до Франції із США, де автор провів чотири роки. З любов'ю та гумором письменник розповідає про тонкощі вибору вина та сиру, оливкової олії та трюфелів, розмірковує про користь сієсти. Впевнено розвіює міф про шкоду жиру та ділиться секретами довголіття мадам Кальман, яка прожила 122 роки та стала символом цілющої атмосфери Провансу.

Василь Шкляр «Характерник»

У другій половині XVII століття в Запорозькій Січі сталася неймовірна подія, яку не оминув увагою жоден доскіпливий хроніст козаччини. Та особливого чару ця пригода набуває під пером письменника: він на основі документальних джерел творить яскраву історичну реальність із життя «лицарів списа і шаблі».

 
 

Деніел Кіз «Доторк»

Вони не хотіли нікому шкоди. Вони не злочинці і не вбивці. Вони просто хороші люди, з якими трапилося багато поганого. Однак ніхто не вірить. Тепер подружжя Старків стало вигнанцями. Коли вони заходять до крамниці чи перукарні, їх відмовляються обслуговувати. Здається, ще трохи – і на них оголосять полювання. За що? Карен і Барні зазнали радіоактивного зараження. Кожен, хто проходить повз, боїться навіть випадково доторкнутися до них. А Карен завжди мріяла стати матір’ю. Одного дня їх шокує несподівана звістка. Вона вагітна. Але що далі?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх