Хокеїсти «Кременчука» зіграють у Суперкубку

12.03.2020, 17:17 Переглядів: 2 474

 

У Суперкубку зіграють переможець регулярного чемпіонату («Кременчук») і переможець плей-офф

Генеральний директор Української хокейної ліги Сергій Варламов підбив підсумки регулярного чемпіонату, а також розповів про завдання і плани УХЛ на майбутній, ювілейний, сезон. В інтерв'ю він розповів сайту УХЛ, що розглядається питання проведення матчу-відкриття п'ятого чемпіонату в форматі Суперкубка - в ньому зіграють переможець регулярного чемпіонату («Кременчук») і переможець плей-офф. 


- Ми всі, звичайно ж, чекаємо яскравої і насиченої боротьби від команд. Я особисто впевнений, що всі ігри, починаючи з чвертьфіналів, будуть проходити в гострій боротьбі, адже всі клуби розуміють важливість цього етапу.


Ну і, звичайно ж, ми не забуваємо про підготовку до майбутнього сезону. Зараз розглядається питання проведення матчу-відкриття п'ятого чемпіонату в форматі Суперкубка - в ньому зіграють переможець регулярного чемпіонату і переможець плей-офф.


Гра пройде на домашній арені чемпіона сезону 2019/20, її переможець отримає спеціальну нагороду. Такий формат використовується в тому числі в КХЛ, і ми вважаємо, що це дозволить залучити більшу увагу уболівальників і засобів масової інформації до старту наступного сезону, - зазначив Сергій Варламов.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх