Диригент «Prime Orchestra» спустився у зал і дарував кременчужанкам білі троянди

9.03.2020, 08:08 Переглядів: 6 554 Коментарів: 1

 

8 березня у рамках свого шоу симфонічний оркестр виконав у Кременчуці як композиції, перевірені часом, так і сучасні хіти

Кременчуку пощастило – зі своєю концертною програмою «Музика любові» саме до нашого міста 8 березня приїхав симфонічний оркестр «Prime Orchestra», а отже, кременчуцьким кавалерам було куди запросити своїх дам у цей святковий день.

 

І не дивно, що зібрався повний зал, і навіть на балконі не було порожніх місць. 8 березня у Кременчуці артисти відіграли одразу два симфо шоу у МПК – о 16.00 та 20.00.


 

Протягом концерту музиканти та солісти Андрій Кудінов та Альона Лісняк виконували як відомі композиції, перевірені часом, так і «свіжі» сучасні хіти в оригінальному аранжуванні. І головну тему, яку виконавці бажали донести до своїх глядачів, була такою: кохання та музика неподільні і однаково прекрасні.

 

Також у кременчужан була змога почути експеримент від «Prime Orchestra»: «для тих, для кого любов пульсує ритмами танцполу» діджей зіграв електронну музику – артисти виконали танцювальні хіти, які звучать з радіохвиль та у навушниках не лише українців, а усього світу (наприклад, пісню популярної нині співачки Біллі Айліш, «Titanium» від Sia).

 

Захоплені запальною музикою, глядачі постійно підтримували артистів бурними оваціями, вигуками «Браво!» та запаленими ліхтариками на телефонах. Окремо хотілося б виділити соло барабанщика – то був один з найпотужніших та найдрайвовіших моментів симфонічного шоу.


Диригент Денис Дорошенко розповів, що у соціальних мережах точилися дискусії навколо афіші майбутнього концерту «Музика любові». Люди гадали, чи на ній дійсно зображена скрипалька з «Prime Orchestra», чи це запрошена модель.


 

Денис Дорошенко розкрив секрет: як виявилося, усміхнена білявка – це топ-скрипалька, топ-модель, адміністратор «Prime Orchestra» Катерина Стронська.


 

Родзинкою музичного вечора став виступ диригента Дениса Дорошенка – він спустився у зал і, виконуючи пісню «Susanna», почав дарувати кременчужанкам білі троянди. Жінки були у захваті.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ФБ Prime Orchestra
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
10 березня 2020 09:13

Обещали обнолвленную программу . Но почему то основная часть композиций была из старых программ. Сам оркестр немного "поредел". Если сравнить все выступления , то это самое слабое. А в общем то молодцы. 


1 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх