У Кременчуці пройде конкурс плакатів «Молодь обирає здоров'я»

21.02.2020, 13:03 Переглядів: 3 218

 

25 лютого у приміщенні Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти «Лідер» відбудеться майстер-клас з виготовлення плакатів

У Кременчуці відбудеться міський конкурс плакатів у рамках всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я». Його проводять з метою пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, а також для підтримки талановитих молодих людей.


У конкурсі можуть взяти участь учні шкіл, вихованці інтернатних навчальних закладів, а також члени молодіжних і дитячих громадських організацій віком від 10 до 18 років.


Роботи приймаються з 2 по 5 березня з 8.00 до 16.00 за адресою: вулиця Вадима Бойка, 15, телефон (096)3962202. Підведення підсумків відбудеться 6 березня о 12.00 в приміщенні КМЦПО «Лідер».

                                           

Крім того, 25 лютого о 10.00 у Кременчуцькому міському Центрі позашкільної освіти «Лідер» відбудеться майстер-клас з виготовлення плакатів для участі у конкурсі. На нього запрошують одного учасника (учня) від навчального закладу. При собі необхідно мати: аркуш цупкого паперу (формат А-3), простий олівець, гумку, набір фломастерів, гуашеві фарби, пензлик та палітру для фарб, стакан для води.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх