У Кременчуці відкрилася «Особлива майстернЯ» для дітей та підлітків з обмеженими можливостями

13.02.2020, 15:35 Переглядів: 6 182

 

У цій майстерні вони вчаться створювати вироби своїми руками та отримують навички, які знадобляться у самостійному житті

У Кременчуці відкрилася «Особлива майстернЯ» для дітей та підлітків з обмеженими можливостями. Про це «Телеграфу» повідомила одна з організаторок проєкту Тетяна. Ідея створити таку майстерню виникла у мам дітей з особливими потребами.


- Основна мета — профорієнтація своїх діток. Майбутнє в нашій країні діток з інвалідністю — сумнівне і неоднозначнe. Це і змушує батьків організовуватися, - пояснює Тетяна.


У проєкту є власна сторінка у Фейсбуці, її можна переглянути ТУТ. На ній можна познайомитися з історіями дітей та підлітків з обмеженими можливостями та дізнатися, чим вони полюбляють займатися, які вироби виготовляють власними руками.


 


В нашій майстерні, особливі діти набувають корисних побутових навичок шиття, працюють з деревиною, освоюють клейовий пістолет, створюють іграшки та прості предмети декору, вчаться спілкуванню, комунікації, співпраці, а головне, самостійному життю!


Маємо за мету, щоб маленька «Особлива майстернЯ» виросла в соціальне виробництво для людей з інвалідністю! На даному етапі плануємо придбати зручні швейні машинки, потроху вчити дітей строчити, можливо, шити нескладні й корисні в господарстві речі – екоторбинки, мішечки, - йдеться на сторінці у Фейсбуці.


Організатори запрошують небайдужих людей, волонтерів, громадські організації, спонсорів допомогти у втіленні проєкту та придбавати в особливих майстрів їхні вироби.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ФБ «Особливої майстерні»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх