«Кремінь» не може вийти із «зони турбулентності»: команду покинули три гравці та головний тренер

10.02.2020, 16:44 Переглядів: 3 891 Коментарів: 5

 

Попри важке становище команда не здається та продовжує готуватися до чемпіонату

Сьогодні, 10 лютого, футбольний клуб «Кремінь» залишив головний тренер Володимир Прокопіненко та троє гравців: Ігор Кошман, Юрій Павлик та Вадим Воронченко.


Вадим Воронченко приєднався до команди на початку сезону. За цей час нападник зіграв у 18 іграх та відзначився один раз у ворота суперника.


 


Юрій Павлик через пів сезону, повернувся до «Кременя» у липні 2019 року. За цей час вихованець «Кременя» зіграв у 19 іграх та відзначився трьома голами.


- Хочу побажати Кременю удачі, а вболівальникам терпіння, щоб Кремінь продовжував свої виступи і ставив перед собою максимальні цілі. Було дуже приємно грати вдома, перед рідними вболівальниками, - зазначив наостанок Юрій Павлик.


 


Ще один вихованець «Кременя» Ігор Кошман поповнив команду у вересні минулого року. За цей час Ігор зіграв у 10 іграх чемпіонату Першої ліги.


- Бажаю «Кременю» залишитися у Першій лізі. Хоч провів в команді не так багато часу, але все одно було приємно перебувати у себе вдома та пограти на рідному стадіоні! Хочу подякувати вболівальникам, що у такий скрутний для команди час ходили на стадіон і підтримували команду. Всім спасибі та бажаю успіхів, - подякував Ігор Кошман.


 


Головний тренер «Кременя» Володимир Прокопіненко попрощався з командою

Головний тренер Володимир Прокопіненко зазначив, що сподівався на зміни, але їх не відбулося. Зараз фахівцю надійшла пропозиція від іншого клубу.



 

 

- На першому зборі ми зібрали команду... Мені хотілося з ентузіазмом та хорошим настроєм розпочати роботу. Хотів дати час й подивитися чи зміниться щось в плані матеріально-технічної бази та остаточне бачення по футболістах, хто саме залишиться в команді. Адже на той час залишалося ряд футболістів, які складали кістяк команди. Пройшов час й команду покинули: Юрій Павлик, Ігор Кошман та Вадим Воронченко, які забрали документи. На сьогодні зі складу, який був у першому колі чемпіонату - залишилося четверо футболістів, з яких двоє воротарів.

 

На сторінці сайту «Ворскла» є інтерв'ю Олега Мейдановича Бабаєва, в якому він розповідав як прийшов у клуб та про розвиток команди. Це своєрідна біблія підходу до організації футбольного клубу. Я завжди ловлю себе на думці, що Олег Мейданович в інтерв'ю зазначав, що зробив те або інше, вклав масу фінансів, планував щось робити... Коли слухаєш такі інтерв'ю або спілкуєшся з такими людьми, то хочеться все кидати й одразу бігти й працювати. Футбол не стоїть на місці й інші команди створюють кращі умови. Це як футболісти, які грають до певного часу, поки їх не запросить інший клуб. Не буду приховувати, мені також надійшла пропозиція на роботу в іншому клубі.

 

Для мене Кременчук місто до якого я відношуся з любов'ю. Хочу, щоб футбол у Кременчуці розвивався і його тут ще більше полюбляли, щоб в цей вид спорту вкладали кошти, була своя футбольна база, якої немає на сьогодні. Хочеться, щоб все це було у Кременчуці, щоб футбол тут розвивався.

 

Зайшов сьогодні до хлопців й попрощався з гравцями та побажав проявити себе. Для багатьох молодих гравців надається шанс проявити себе на високому рівні. А Перша ліга для українського футболу - дуже високий рівень.

 

Хочу подякувати всіх хлопцям з якими працював, за виконану роботу, бажаю удачі та добробуту. Також дякую тренерському штабу, всім працівникам футбольного клубу «Кремінь», включаючи водіїв та працівників кафе. Й звичайно вболівальників, за їх теплий прийом, вогняні очі, й мені дуже важко зараз покидати команду, адже тут дійсно є люди, які люблять футбол. - попрощався Володимир Юрійович.


«Кремінь» одразу отримав нового головного тренера


Міський футбольний клуб «Кремінь» очолив Сергій Свистун, який до цього був помічником головного тренера. Нагадаємо, що Сергій Володимирович втретє за всю історію відродженого клубу очолюватиме команду.



 

Сергій Свистун очолив «Кремінь» у 2003 році коли команда виграла чемпіонат області та заявилася у Другу лігу, тоді тренеру довелося будувати команду з нуля.

 

Сергій Володимирович працював з командою до 31 жовтня 2008 року, після цього перейшов у полтавську «Ворсклу».

 

У сезоні 2013-2014 Сергій Свистун повертається в команду, де два сезони очолював команду. Працював в тандемі з Сергієм Ященком, саме Ященко очолив тренерський штаб у 2015 році. Сергій Володимирович Свистун залишився допомагати команді в складі тренерського штабу. 10 лютого 2020 року Сергій Свистун - втретє очолив команду «Кремінь».


Сергію Свистуну готувати команду до чемпіонату допомагатиме тренер Дмитро Стойко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

89
10 лютого 2020 18:59

Все, это крах. Вылетим во вторую лигу лет на 10, если вообще будет команда. Это конец. Ушли напрочь все + тренер.

Только вот была встреча с болельщиками, все давали интервью, делились планами, а теперь эти лица ушли. Круто!


9 1
593
10 лютого 2020 19:15

Цитата: Athom_one

Все, это крах. Вылетим во вторую лигу лет на 10, если вообще будет команда. Это конец. Ушли напрочь все + тренер.

Только вот была встреча с болельщиками, все давали интервью, делились планами, а теперь эти лица ушли. Круто!

Это самый позитивный сценарий.

Хуже если не доиграю чемпионат....


7 1
364
10 лютого 2020 20:55

Приплыли тапочки к дивану...


4 0
0
10 лютого 2020 21:01

Если уже и такие футболисты уходят,то кажись всё пропало(


4 1
0
11 лютого 2020 20:01

Верим в команду!Хуже не будет.Со старым составом Кремню ничего не светило.Команда находилась в зоне вылета.Сыгран первый круг.Набранное количество очков не позволяет остаться  команде в первой лиге.Никаких перспектив не наблюдалось.Последние пару побед над аутсайдерами это не то пальто.Вылет во вторую лигу со старым штабом и составом гарантирован.По этому пытаемся что то изменить.Хуже не будет.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх