Діти, ніж і дивні дами: що новенького почитати кременчужанам

1.02.2020, 10:16 Переглядів: 2 732

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок

  

 

Дмитро Карпачов «Як дати дитині все без грошей і зв’язків»

Як правильно виховати дитину? Мабуть кожен із батьків замислюється над цим і відтак поринає в інформаційну безодню, одну за одною випробовуючи різні системи виховання. Автор цієї книжки пропонує підхід, що базується на здоровому глузді й балансі у всьому. Із цією книжкою ви за сім тижнів виведете стосунки з дитиною на новий рівень. Бо ж хто здатен краще виховати вашу дитину, ніж ви самі?..

Ю Несбе «Нож»

В Осло скоєно жорстоке вбивство. У цій справі Харрі Холе відіграє не зовсім звичну для себе роль – він очолює не розслідування, а  список підозрюваних. Сам він нічого не може сказати з цього приводу, адже зовсім не пам’ятає події декількох минулих днів. Правда, на момент убивства у нього є алібі, але випадкова знахідка, зроблена у своїй квартирі, заставляє Харрі засумніватися в ньому.

Він майже впевнений в тому, що винен, і веде власне розслідування…

 
 

Элизабет Гаскелл «Крэнфорд»

Яскраві замальовки з життя Мері Сміт та її подруг, які живуть у провінційному англійському містечку. У Кренфорді немає нічого особливого, крім того, що в ньому… ніяк не приживаються чоловіки. Кренфордські дами живуть за власними неписаними правилами і вражають своїми дивацтвами. До того ж вони непохитні у переконанні, що бути чоловіком – це вульгарно. Втім, зрештою у місті вже з’явився чоловік, якому вдається змінити їхні погляди. Ця книга зачаровує неперевершеним гумором, філігранно передає найтонші нюанси взаємин і красу людської душі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх