Два автоголи та нервовий фінал: «Кремінь» 2011 завоював срібло турніру

19.01.2020, 08:34 Переглядів: 2 796

 

Підопічні Євгена Маринича виступили на змаганнях у Полтаві

З 8 до 10 січня у Полтаві відбувся Різдвяний турнір, в якому «Кремінь» 2011 завоював срібні нагороди. Вихованці Євгена Маринича в нелегкому протистоянні поступилися «ворсклянам». Про це повідомляє пресслужба МФК «Кремінь». 


 

 

12 команд взяли участь у турнірі. У спорткомплексі ПЗМС змагалися команди з Полтави, Кременчука та Харкова. Змагання проходили у трьох групах, де грали по 4 команди. У групі з «Кременем» зіграли: «Голден ігл» Полтава, харківський «Майстер м'яча» та «Ворскла-2».

 

У матчі з «Голден ігл» кременчужани перемогли з рахунком - 6:0. Далі «Кремінь» здолав харківський «Майстер м'яча» - 4:0 та «Ворсклу-2» - 2:0. З трьома перемогами із трьох наші хлопці вийшли першими із групи.

 

У півфіналі наші футболісти зустрілися з полтавською «Молоддю» й без проблем здолали суперника - 6:1. «Кремінь» у фіналі зійшовся з «Ворсклою». На жаль, фортуна цього разу була не на боці наших гравців: нереалізовані моменти та два голи у власні ворота залишили «Кремінь» без золотих нагород. Матч завершився з рахунком - 3:1.

 

- Ми двічі потрапили у штангу, не потрапили у пусті ворота кілька разів, один гол нам забили з ауту, а ще ми два голи забили у власні ворота. Всі невезіння зібралося в одній грі. Не так «Ворскла» «вирвала» перемогу, як ми самі… - зазначив тренер Євген Марини. - За весь турнір ми пропустили лише 4 голи й три з яких ми самі собі забили (ще один м'яч у грі з «Молоддю»).


 

 

Тренер зазначив, що турнір дуже сподобався: зал і сама атмосфера змагань. Не останню роль тут зіграли організатори та батьки юних футболістів, які палко підтримували «Кремінь» та навіть перекричали полтавців.

 

Кращим гравцем в команді «Кремінь» 2011 став капітан Макар Чорномор. Нападник Давид Гашкович – йшов на кращого гравця та бомбардира. Як і гравець «Ворскли» Давид мав 10 забитих голів у ворота суперників (5 з яких він забив у півфіналі та віддав гольовий пас, тобто взяв тоді участь у всіх 6 голах). Але, на жаль, у фіналі йому не пощастило, проте і його суперник також не відзначився забитим голом. Тому звання кращого бомбардира турніру віддали Давиду Гашковичу.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх