Єлизавета Каланіна увійшла у ТОП-10 найсильніших дзюдоїстів України

2.01.2020, 08:37 Переглядів: 2 395

 

Ще троє спортсменів з Кременчука увійшли в сотню найсильніших

Дзюдоїстка з Кременчука Єлизавета Каланіна потрапила до десятки кращих спортсменів у рейтингу за 2019 рік. Вихованка Василя Волошина з СК «Легіон» стала третьою у рейтингу з 4384 очками. 24-річна спортсменка змагається у ваговій категорії 78 кг. Кременчужанку випередили лише Галина Тарасова та Дар'я Білодід.


Ще двоє вихованців СК «Легіон» Каро Марондян та Андрій Бурдун увійшло до 100 найкращих. Обидва спортсмени змагаються у ваговій категорії 66 кг. Каро Марандян посідає 88 місце, а Андрій Бурдун – 100. На першому місці рейтингу – Георгій Зантарая з Києва.         

 

Тренер Василь Волошин також увійшов у сотню кращих тренерів України. Він посідає 75 сходинку в рейтингу серед тренерів чоловіків, 6 місце серед тренерів жінок та 12 місце в загальному рейтингу. Ще один кременчуцький тренер Віталій Середа посів 14 місце в загальному рейтингу серед тренерів, Валерій Середа - 88, а Сергій Середа – 95 місце в рейтингу.


Збірна Полтавської області з дзюдо стала 4 у рейтингу регіонів за результатами змагань 2019 року, здобувши 7210 очок. Першою стала збірна Києва, другою – команда Запорізької області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх