Міський бюджет Кременчука на 2020 рік представлять через тиждень

27.11.2019, 10:32 Переглядів: 3 287

 

Затвердити бюджет депутати міськради мають на сесії 12 грудня

Міське фінансове управління презентує проєкт бюджету Кременчука на 2020 рік через тиждень на депутатському семінарі. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький під час засідання президії голів фракцій та депутатських комісій 26 листопада.


Наразі питання про міський бюджет включене до порядку денного сесії, що відбудеться 12 грудня, але проєкт рішення ще не оприлюднений. Фінансове управління працює над бюджетом. Як каже мер, зараз головне питання – «вкластися у фінансовий «коридор» на наступний рік, оскільки планові показники кременчуцького бюджету-2020 будуть нижчими, ніж план на 2019 рік. Водночас розпорядники коштів – керівники департаментів, управлінь та відділів виконкому – надали завищені вимоги на фінансування потреб, зауважив міський голова.


Віталій Малецький та віце-мер з фінансів Тетяна Неіленко підкреслюють, що бюджет 2020 року базуватиметься на реальних фінансових показниках і не буде завищеним, як бюджет 2019 року.


Як повідомляв раніше «ТелеграфЪ», міський бюджет на 2020 рік планується на 7% меншим, ніж на 2019 рік (на момент затвердження). Разом із тим, головний кошторис міста буде приблизно на 11% більшим, ніж фактичні показники 2019 року. 





Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх