Кременчуцькі комунальники почали щось робити з діркою на пивзаводівському мосту

13.11.2019, 16:03 Переглядів: 4 494 Коментарів: 4

 

Схоже, дірку розширюють, але запевняють, що це - ремонтні роботи, які допоможуть усунути аварійну ситуацію

Кременчуцькі комунальники шляхового ремонтно-будівельного управління (ШРБУ) почали щось робити з діркою на пивзаводівському мосту. Світлини розмістила пресслужба виконкому. На фото видно, що наразі дірку, що утворилася на шляхопроводі, огородили та розширюють.


 


Пресслужба назвала ці роботи дуже офіційно - «низка заходів щодо недопущення подальшої руйнації прогонної частини та несучих конструкцій» для забезпечення безаварійної експлуатації шляхопроводу. А також послалася на інформацію головного інженера ШРБУ Олексія Загорулька: дорожники демонтують асфальтобетонне покриття мосту, щоб визначити технічний стан конструкцій.


Що надалі збираються робити шляховики — не уточнюється. Зв'язатися з керівництвом ШРБУ нам поки що не вдалося.


Як повідомлялося раніше, 15 жовтня комісія обстежила шляхопровід після того, як на ньому помітили просідання. Тоді ж пообіцяли аварійні роботи на мосту.


Нагадаємо, капітальний ремонт проїжджої частини шляхопроводу запланований в 2020 році, у цьому році (якщо проєкт пройде експертизу і встигнуть провести тендер) почнуть ремонтувати опори.


14 серпня цього року дірка на пивзаводівському мосту відсвяткувала перший ювілей - один рік. 




Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
13 листопада 2019 16:52

Больше года город ждал 5 этих уникальных специалистов и этот уникально передовой компресор, два на одну дырку.  Наверное парни из команды Брюса Уиллиса? Серьёзно подготовились. Практически Брюс Уиллис и его команда в фильме АРМАГЕДДОН.


22 3
0
13 листопада 2019 17:25

Кременчуцькі комунальники почали щось робити з діркою на пивзаводівському мосту... А це Щось нельзя было раньше организовать, не ждать пока это дупло достигнет таких масштабов? там арматура вся оголенная сколько простояла? Они ее сейчас "срала мазала", потом скажут простоит еще огого... Упаси Боже всех автомобилистов проезжающих потом по этому участку дороги...


6 1
1 176
13 листопада 2019 17:33

Цитата: sure
Больше года город ждал 5 этих уникальных специалистов

Какие могут быть претензии конкретно к исполнителям? Они же не сами себя обеспечивают инструментами. У них есть руководители. Умные большие головы. Конкретно они виноваты в том что их руководители ездят на дорогих джипах, а им приходится работать на оборудовании из прошлого столетия? Не по наитию и не по своей инициативе же приехали. Некрасиво как-то уничижительно отзываться о людях которые трудятся. 


17 2
903
13 листопада 2019 19:12

Не пройшло і року...laughing

 

[Рік минув. Річниця влітку була. Адміністрація]


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх