Сузір'я, вбивство та кенгуру: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

5.10.2019, 09:34 Переглядів: 2 233

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку осінніх книжкових новинок

 


 

Дара Корній «Сузір’я Дів»

Є таке сузір’я, в якому кожна жінка від народження має свою зорю. Є така й у Василини Коморовської – представниці шляхетного роду. Мабуть, ця зоря й оберігає дівчину в складні моменти. А може, її захист – то старовинний оберіг, подарований бабусею Терезою?

«Сузір’я Дів» - це плетиво жіночих доль, пов’язаних давнім амулетом, фатальним прокляттям і родинною історією, яка рясно скроплена моторошними таємниця і справжнім коханням.

Кріс Муні «Кімната мертвих»

Жорстоко вбито нікому не відому молоду жінку, а її син-підліток після спроби самогубства перебуває в комі. У  розслідування намагаються втрутитися агенти ФБР… яких уже понад два десятиріччя вважають загиблими. А того, хто може пролити світло на цю справу, слід шукати в психіатричній лікарні.

 
 

Марианна Гончарова «Кенгуру в пиджаке и другие веселые рассказы»

Ця книжка – не страшилка про кінець світу, не любовна сага про вампірів, не детектив. Це історії з життя маленького провінційного містечка. Головні герої – дуже прості люди, їхні імена не запам’ятаєш, але ніколи не забудеш ці такі живі постаті: ось модистка, ось дантист, ось перукар, а там дивакуватий ветеринар, який лікує не тільки домашніх улюбленців, а ще й виховує їх господарів. Автор з гумором та іронією розповідає про буденне життя своєї сім’ї та знайомих (в тому числі і знайомих тварин та птиць) та дає деякі доволі смішні поради.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх