Двоє кременчуцьких титанів пройшли відбір на чемпіонат Європи

2.10.2019, 08:08 Переглядів: 2 438

 

Кременчужанці навіть вдалося встановити три рекорди України 

З 18 до 28 липня у Харкові відбувся чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп. У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів з різних куточків країни. Кременчук на змаганнях представили спортсмени СК «Титан». 


Головною метою змагань була популяризація пауерліфтингу, та відбір до складу збірних команд на участь у чемпіонатах світу та Європи 2020 року.


Полтавську область від Кременчука у змаганнях представляла команда з трьох спортсменів: Володимир Самарцев, Альона Купрієнко та Олег Сипало, представники СК «Титан», які тренуються під керівництвом віце-президента СК «Титан» Владислава Крамаренка. 


Цей чемпіонат України для наших спортсменів був насичений перемогами, Володимир Самарцев у в.к. 83 кг здобув бронзову нагороду серед ветеранів з результатом 577.5 кг.


Олег Сипало, другий представник СК «Титан», виборов срібло чемпіонату з результатом трьох вправ 350 кг у в.к. 53 кг, та виконав норматив Кандидата у майстри спорту.


Альона Купрієнко у в.к. 57 кг встановила три рекорди України: зі станової тяги, присяду та рекорд у сумі трьох вправ. Альона здобула золото першості з результатом 382.5 кг, також здобула золото в Абсолютній першості. Зібравши суму у 382.5 кг, виконала норматив Майстра спорту міжнародного класу.

 

Загалом у переможному кошику нагород було 2 золотих медалі, 1 срібна та 1 бронзова, з чим і вітаємо наших спортсменів та бажаємо вдалих стартів Альоні та Олегу на чемпіонаті Європи у 2020 році.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх