Борець та нардеп Жан Беленюк планує залучити букмекерів для розвитку спорту

2.10.2019, 11:33 Переглядів: 2 084 Коментарів: 2

  

Народний депутат від «Слуги народу» та дворазовий чемпіон світу Жан Беленюк відповів на питання журналістів

До Кременчука з робочим візитом завітав дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби та нардеп від «Слуги народу» Жан Беленюк.


Жан Беленюк та юні футболісти «Кременя»


Він завітав на відкриття сезону дитячої хокейної ліги, а також до спеціалізованої школи-інтернат ім. Піддубного. Беленюк поспілкувався з майбутніми чемпіонами, серед яких були велосипедисти, футболісти та борці греко-римського стилю, а також відповів на питання журналістів.


Жан Беленюк оглянув матеріально-технічну базу закладу спеціалізованої школи-інтернат ім. Піддубного й зауважив, що робитиме все можливе, щоб діти досягали високих показників та поверталися з чемпіонатів із перемогами.


 

На відкритті сезону дитячої хокейної ліги


- Побачив, у яких умовах ви живите. В принципі, непогано. Я вважаю, що якщо ви будете тренуватись, якщо буде слухати тренера, якщо будете гарно вчитися, то наша країна буде мати гідних представників і на олімпіадах, і на чемпіонатах світу, - зазначив Жан Беленюк.


Дворазовий чемпіон світу відмітив, що фізично важче у спорті, а морально - у політиці.


 


Дохід від букмекерської діяльності планують спрямувати на розвиток спорту


Кошти з податків на букмекерську діяльність планують спрямувати на відбудову та розвиток споту в Україні. Один з таких законопроєктів озвучив народний депутат Жан Беленюк.


- Зараз ініційований законопроєкт про меценатство у сфері культури. Ми плануємо зробити об'єднаний законопроєкт, за допомогою якого сфери культури та спорту мали можливість підтримки зі сторони меценатів. Але, насамперед, нашій державі та представникам великого бізнесу слід усвідомлювати, що таке меценатство. У більш розвинених країнах жертвують кошти інкогніто, - сказав Жан. 


Букмекерська сфера в силу різних підстав знаходиться в тіні, тому важливо кошти з цих податків залучити саме для розвитку спорту. Адже букмекери зароблять гроші на тому, що роблять ставки на спортивні івенти.


- Ми хочемо ініціювати детінізацію букмекерської діяльності й залучити ці кошти з податків для розбудови спортивної інфраструктури. Конкретної цифри немає, але за попередньою інформацією - це може бути близько 2 млрд грн. 


Народний депутат зауважив, що було б добре врегулювати букмекерську сферу так, щоб це сприяло фінансуванню та розвитку спорту в Україні. Саме тому, найближчим часом вони будуть зустрічатися з представниками букмекерської діяльності. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: фото зі сторінки facebook Жана Беленюка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

642
2 жовтня 2019 15:15

Усе, щас заживем!


0 2
0
2 жовтня 2019 19:08

Баклажан, харе пиариться!


1 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх