«Кременчук» впевнено обіграв «Донбас»

28.09.2019, 20:15 Переглядів: 3 343

Кременчуцька команда переможно крокує чемпіонатом 

Сьогодні, 28 вересня, у центральному матчі 5-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч «Кременчук» в Дружківці обіграв чинного чемпіона України донецький «Донбас» 3:2 і продовжує з 15 очками з 15 можливих йти на першому місці в турнірній таблиці. Про це повідомляє пресслужба ХК «Кременчук».


«Донбас» – «Кременчук» 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Шайби: 0:1 - Григорян (Кисельов) - 12:35, 1:1 - Захаров (Яковлев - мен.) - 22:50, 1:2 - Пукс (Ворона, Созонов) - 35:31, 1:3 - Ворона (Савченко) - 42:24, 2:3 - Пангелов-Юлдашев (Захаров, Нікіфоров) - 43:20

«Донбас»: Горячевських (Дьяченко - с 42:24); Ігнатенко - Яковлев; Сильницький - Пангелов-Юлдашев, Каменьков - Жовнір, Григорьев - Шабаров; Рибчик - Захаров - Нікіфоров, Лялька - Белухін - Матерухин, Кірющенков - Кузьмик - Костіков, Мостовой - Карпенко - Разумов

«Кременчук»: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Григорян, Савченко - Сазонов, Гриценко - Ворона; Кисельов - Серанов - Зайцев, Грицьких - Толстушко - Варава, Хришпенц - Боєвих - Свіщив, Горлушко - Орлов - Пукс



Принципове протистояння на «Альтаїрі» було 50 ювілейним - в історії команд. Те, що гра буде не простою для кременчужан, було зрозуміло ще до першого вкидання, адже «Донбас» посилили два гравці з досвідом гри в КХЛ - нападники Айнарс Подзіньш і Олександр Матерухін.


 


... Обидві команди мали непогані можливості відкрити рахунок в першій половині стартовою двадцятихвилинкою, але першими відзначилися гості - влучно кинув захисник Давид Григорян, і команди з мінімальною перевагою «городян» вирушили на перерву.


У другому періоді груба помилка в обороні кременчужан в більшості дозволила «Донбасу» зрівняти рахунок - у господарів відзначився нападник Віктор Захаров. Це трохи вибило гостей і перевагою заволоділи донеччани. Але, «Кременчук» зумів зібратися і знову вийти вперед - влучним був біля воріт форвард Олександр Пукса.


Уже на старті третьої двадцятихвилинки «городяни» зробили свою перевагу в дві шайби - нападник Олексій Ворона знову забив красивий гол у ближню дев'ятку! Після цього господарі поміняли в воротах Степана Горячевських на Богдана Дяченко. «Донбас» після точного кидка Філіп Пангелов-Юлдашев скоротив відставання до мінімуму, але до фінальної сирени кременчужани більше не дозволили нічого зробити донеччанам біля своїх воріт, попри те, що закінчували поєдинок у меншості, а господарі випустили шостого польового гравця замість воротаря.


3:2 - перемога ХК «Кременчук» над принциповим суперником! Краще подарунка для кременчуцьких шанувальників хокею в дні, коли Кременчук відзначає День міста - не придумаєш!


Олександр Савицький, головний тренер «Кременчука»:

- Справжній матч лідерів, бойовий. Може бути, не було дуже багато яскравих моментів. Може бути, нам десь більше пощастило, ми дотерпіли і за рахунок цього перемогли. Позначається початок сезону. В кінці гри хлопці вже завелися, не хотіли віддавати цей матч. Ми теж сьогодні не забили багато більшості. Повторюся: була гостра гра двох лідерів.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Кременчук 5 5 0 0 0 0 0 30 5 15
2  Дніпро 5 3 1 0 0 0 1 28 10 11
3  Донбас 4 2 0 0 0 1 1 23 9 7
4  Білий Барс 3 1 0 0 0 0 2 6 9 3
5  Крижані Вовки 4 1 0 0 0 0 3 10 25 3
6  МХК Динамо 5 0 0 0 0 0 5 5 44 0


Наступний матч «Кременчук» зіграє на виїзді 3 жовтня з «Білим Барсом», а 5 жовтня о 14.00 прийме вдома херсонський «Дніпро». 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх