«Кремінь» забрав очки в «Авангарда»

31.08.2019, 19:01 Переглядів: 4 936

 

Кременчужани провели другу домашню гру у Полтаві на стадіоні «Локомотив»

Сьогодні, 31 серпня, футболісти «Кременя» у Полтаві зіграли внічию з краматорським «Авангардом». Матч завершився з рахунком - 1:1.


«Кремінь» - «Авангард» - 1:1
Голи: Нечипоренко, 72 - Яворський, 55

«Кремінь»: Будюк, Малиновський (Сидоренко, 62), Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Сафонов, Скоблов (Павлик, 46), Нечипоренко (Масалов, 90+3), Воронченко, Мурашов (Єрмаченко, 60), Удод (Тарануха, 66). Запасні: Олійник, Астахов, Куць, Городенко, Закорський. Головний тренер: Ігор Столовицький

«Авангард»: Денчук, Воробей (Сухаров, 73), Брюхов, Бородай, Ємець, Полюлях, Сеницький (Дедяєв, 84), Лобов, Собко (Кірієнко, 59), Матяж (Моісеєнко, 70), Яворський (Ульянов, 88). Запасні: Солдатенко, Мірошник, Савін. Головний тренер: Олександр Косевич


Арбітр: Олексій Деревінський (Київ), асистенти: Ісаєв А.Ю., Чопілко Т.Г., Садовий О.В. Спостерігач арбітражу: Денисюк В.М.


Попередження: Гончаренко, 57; Полюлях, 83; Моісеєнко, 89



До Полтави на матч приїхали як ультрас “Кременя” так і краматорського “Авангарду”, щоб підтримати свої команди.

Перший заряд від краматорців пролунав на честь загиблого футболіста “Авангарду” Степана Чубенка, який загинув від рук проросійських бойовиків за стрічку українського прапора на наплічнику.


 


У 2014 році 16-річний Степан Чубенко, юний футболіст “Авангарду”, з друзями брав участь в мітингах на підтримку цілісності України, які проводилися в Краматорську. В червні Степана затримали бойовики батальйону "Керч" за жовто-блакитну стрічку на рюкзаку. Хлопця відвезли в Горбачево-Михайлівку, де після тортур розстріляли.


Краматорський "Авангард" вивів з обігу в команді №1 - номер, який раніше належав воротареві Степану Чубенку. Також починаючи з липня 2019 року в Краматорську під егідою УАФ проводиться щорічний шкільний турнір пам'яті Степана Чубенка.


 


Гра на полтавському полі “Авангард” між командами розпочалася на зустрічних курсах. Обидві команди жваво розпочали гру. Момент був у Дмитра Скоблова, а от удари від Лобова та Воронченка пройшли повз ворота. Небезпеку створив Собко, який з розвороту пробивав у ворота “Кременя”. Під кінець тайму “Авангард” виконав кілька небезпечних стандартів: на подачу Собка на дальній стійці відгукнувся Лобов, але пробив повз стійку.


На початку другого тайму гравці “Кременя” Станіслав Нечипоренко прострелив з-за меж штрафної, а удар Михайла Удода відпив захисник гостей. Перший небезпечний момент “Авангарду” після перерви приніс краматорцям успіх. Яворський отримав діагональну передачу від Полюляха й відправив м'яч дальню дев'ятку - 0:1.


Кременчужани кинулися відіграватися: Воронченко прострелив метрів з 18, момент в Удода, Сафонов пробив над поперечиною. Вадим Воронченко після навісу Сергія Ченбая пробив головою та струснув стійку воріт. На 72 хвилині Станіслав Нечипоренко після передачі від капітана “Кременя” Ченбая відправив м'яч під поперечину - 1:1. До закінчення гри обидві команди ще кілька разів намагались вразити ворота суперника, проте рахунок на табло так і залишився - 1:1.


Підтримка кременчужан на полтавському стадіоні "Локомотив"


Після гри маленькі полтавці ще довго не відпускали футболістів “Кременя” з поля. Малеча зупиняла футболістів, щоб зробити селфі. Голкіпера “синьо-білих” Ореста Будюка зупинили біля автобусу, коли вся команда чекала вже в автобусі, щоб взяти автограф та зробити фото на пам'ять. Поки команда грає домашні матчі на виїзді у Полтаві, тут вже потихеньку формується своя полтавська група підтримки.


 


"Здивований чутками про "Кремінь" - команда б'ється": головний тренер "Авангарда"


Захисник “Кременя” Станіслав Нечипоренко, який забив гол у ворота краматорського “Авангарду” зазначив, що матч проти колишньої команди став для нього принциповим. Адже для Станіслава гра з “Авангардом” стала дебютною не лише першим забитим голом за “Кремінь”, а й грою зі стартових хвилин.


- Проти своєї колишньої команди не важко виходити. Важко фізично грати, особливо під кінець матчу. Через фізичну підготовку останні 10 хвилин важко було ногам.


Щодо вражень від гри, то суперник був принциповим, адже в команді провів 1,5 роки. Хотілося забити. Це чисто спортивний інтерес, а не особистий. Хотілося загалом добре зіграти.


Це мій дебютний гол за “Кремінь” та дебютна гра, де зіграв на полі з перших хвилин. - поділився Станіслав Нечипоренко.


Головний тренер "Кременя" Ігор Столовицький:


- Всі ігри непрості, й сьогоднішня гра не виключення. По ходу гри ми програвали, “Авангард” забив хороший м'яч, але наші хлопці знайшли в собі сили й створили ряд моментів, внаслідок чого забили гол та врятували гру. Хоча в нас було ще кілька моментів, щоб вирвати перемогу, але ми свої моменти не реалізували. Вважаю, що Краматорськ достатньо укомплектована та організована команда, і ми сьогодні їм нічим не поступилися. Я вдячний хлопцям, що вони сьогодні проявили характер і заслужено добилися позитивного результату. Очко - це також результат.


Ця гра забувається, у нас попереду гра на виїзді з “Волинню”. Команда не менш важка, нам буде не просто, але ми поїдемо воювати. Поїдемо за очками.


Щодо підсилення у другому таймі. У нас в колективі є троє ексгравців “Авангарду”, я їм за тиждень сказав, що вони всі гратимуть в основі й будуть доводити, в першу чергу собі, що вони футболісти. Вони мене почули і як наслідок Нечипоренко, колишній гравець “Авангарду”, забив їм м'яч. Тактика спрацювала, а хлопці вийшли на заміну й добре підсилили гру та створили ряд хороших моментів. Єдине в нас шкутильгає остання точна передача, над цим будемо більше працювати.



Головний тренер "Авангарда" Олександр Косевич:


- Є нічия і її необхідно приймати. На мою думку, “Кремінь” став іншим - набагато кращим ніж минулого року. Футболісти рухаються й знають що робити на полі. Що стосується наших планів, то планували забити й не пропускати, необхідно було забивати другий гол й забувати про результат матчу. В кінці гри міг другий гол забити й “Кремінь”, це футбол й цим він хороший, що непередбачуваний. 


Дуже здивований чутка про “Кремінь”, бачу що команда б'ється... не знаю, може це комусь потрібно. Команда непогана.


А наше очко... Якщо бути чесним, й бога гнівити не треба, взяти очко на виїзді — це в скарбничку. Звичайно хотілося більше, але ми, мабуть, поки краще не можемо, будемо обходитися тим що є.



Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Агробізнес" 6 4 1 1 9-4 13
2 "Металіст 1925" 6 3 2 1 9-3 11
3 "Рух" 6 3 2 1 9-5 11
4 "Авангард" 6 3 2 1 9-8 11
5 "Інгулець" 6 3 2 1 7-3 11
6 "Оболонь Бровар" 6 2 4 0 11-9 10
7 "Чорноморець" 6 3 0 3 11-9 9
8 "Миколаїв" 6 2 2 2 10-12 8
9 "Минай" 6 2 2 2 9-10 8
10 "Волинь" 6 2 2 2 11-11 8
11 "Прикарпаття" 6 2 1 3 12-9 7
12 "Кремінь" 6 1 3 2 8-10 6
13 "Черкащина" 6 1 2 3 8-11 5
14 "Гірник-Спорт" 6 1 2 3 5-9 5
15 "Балкани" 6 1 2 3 4-7 5
16 "Металург" 6 0 1 5 4-16 1


Наступний матч підопічні Ігоря Столовицького зіграють з «Волинню» 4 вересня о 19.00, а 8 приймуть – «Прикарпаття».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen TV, МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх