«Собача вечірка» та зустріч з відомим мотомандрівником: куди сходити на вихідні

16.08.2019, 17:05 Переглядів: 2 482

 

Афіша заходів на 17 та 18 серпня

17 серпня

10.00 завітайте до Кременчуцької міської художньої галереї на ювілейну виставку графіки, живопису та розпису по шовку Анни Арламової «Журавлина пісня».


12.00 на площі Незалежності другий день триватиме фестиваль ДеМед. В рамках фестивалю: дегустація медових напоїв, майстер-класи, хороводи, танцювальне шоу, фаєршоу та барабанний сет

 

18.00 у Всесвітній день бездомних тварин відбудеться зустріч випускників КП «Спецсервісу», а також зустріч всіх волонтерів. Запрошують всіх випускників «Спецсервісу» та їх нових власників, всіх волонтерів та небайдужих людей до парку Придніпровського біля літньої сцени на «Собачу вечірку»

 

19.00 кременчужан розкажуть про навчання за кордоном. Які волонтерські програми є найкращими для українських студентів? Чи безпечно це? Які документи підготувати? Про це та багато іншого розповість учасниця програми Еразмус+, волонтер проекту «Будуємо Україну Разом», випускниця Української Академії Лідерства Катерина Трет'якова. Захід відбудеться в Старт up (бульвар Пушкіна, 8).

 

18 серпня

10.00 завітайте до Кременчуцької міської художньої галереї на ювілейну виставку графіки, живопису та розпису по шовку Анни Арламової «Журавлина пісня».


12.00 на площі триватиме третій день фестивалю ДеМед крім майстер-класів та ярмарки кременчужан очікує виступ духового оркестру та гітарний сет


19.00 до Кременчука завітає відомий український мотомандрівник Валерій Кришень. Зустріч відбудеться у малій залі Міського палацу культури.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх