«Кремінь» у Полтаві приймає «Гірник-Спорт». Пряма трансляція

16.08.2019, 09:40 Переглядів: 2 608

 

Кременчужани через реконструкцію стадіону «Кремінь-Арени» приймають плавнівців у Полтаві

Сьогодні, 16 серпня, футболісти «Кременя» зіграють другу домашню гру в чемпіонаті. Через реконструкцію стадіону «Кремінь-Арена» кременчужани другий домашній матч гратимуть на виїзді. Оскільки «Гірник-Спорт» озвучив непідйомну суму за оренду стадіону «Юність» у Горішніх Плавнях кременчужани прийматимуть їх у Полтаві. Матч розпочнеться на стадіоні "Локомотив" о 17.00. 


Нагадаємо, що в інтерв'ю директор «Кременя» Андрій Недяк розповів, що «Кремінь» пропонував «Гірнки-Спорту» зробити цей матч домашнім для «гірників», проте плавнівці відмовилися від пропозиції. 



Перед грою з «гірниками» вихованець «Кременя» та київського «Динамо» Михайло Удод зазначив, що матч з «Гірник-Спортом» принциповий й команда гратиме лише на перемогу. 


22-річний Михайло Удод вихованець кременчуцького футболу. Михайло у 6 років розпочав робити свої перші кроки у «Кремені» під керівництвом тренера Олександра Янковського. У 13 років Удод перебрався до Києва, де закінчив київський Олімпійський коледж імені Івана Піддубного. Далі дебют за юнацьку команду київського «Динамо», спортивний шлях у «Динамо-2», полтавській «Ворсклі» та «Авангарді» Краматорськ. До рідного Кременчука Михайло у якості футболіста повернувся лише через 10 років, хоча була можливість зіграти за «Кремінь» ще минулого року.

 

Саме у грі з «Черкащиною» Михайло Удод дебютував за «Кремінь». На 82 хвилині матчу Михайло замінив на полі Романа Локтіонова.

 

- Дебют вийшов змазаним, оскільки вигравали 2:0, але у підсумку нічия. Для нас це незадовільний результат. Ми їхали в Черкаси однозначно за перемогою. Після гри емоції неоднозначні.

 

На гру з «Гірник-Спортом» налаштовуємося однозначно на перемогу. Ми всі вважаємо, що втратили два очки, тому нам необхідно реабілітуватися перед тренерським штабом та вболівальниками. Тим паче у нас з Горішніми Плавнями своєрідне дербі. Будемо грати лише на перемогу.

 

Я безумовно щасливий, що повернувся додому й захищаю кольори рідного міста. На жаль, вдома немає можливості зіграти через обставини, але дуже чекаю на домашню гру саме на рідному стадіоні при рідних вболівальниках. Це будуть незабутні емоції. Зараз ми поки в роз’їздах, наче поруч, але не в усіх вболівальників є можливість підтримати команду. Тому з нетерпінням чекаю на гру на новому стадіоні при заповнених трибунах, де буде сім’я, рідні та друзі. Я розраховую на свою групу підтримки – у мене не буде шансу погано себе проявити. Саме тому з нетерпінням чекаю коли зіграємо у Кременчуці. – поділився Михайло Удод.


Пряма трансляція


Наступний матч кременчужани зіграють на виїзді у Закарпатті з «Минаєм».

Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко Джерело відео: Kremen TV FOOTBALL
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх