Бібліотечний креатив: Кременчук зайняв призове місце на ярмарці у Запоріжжі

16.06.2019, 16:17 Переглядів: 3 059

  

Кременчуцькі ідеї впроваджуватимуть у бібліотеках України

10-12 червня у Запоріжжі пройшов X Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив–2019», який організовує Українська асоціація працівників бібліотек для дітей. Як повідомила прес-служба мерії Кременчука, на ярмарок поїхали й представники від нашого міста та здобули призове ІІІ місце.


Кременчуцька міська Централізована бібліотечна система для дітей вже не перший раз бере участь у ярмарку. Цього року кременчужани презентували чотири інноваційні авторські ідеї, які придбали і реалізовуватимуть у своїй роботі дитячі бібліотеки Києва, Херсона, Миколаєва, Полтави, Маріуполя, Ізмаїла, Запоріжжя, Харкова, Кропивницького та Дніпра.


А ідея завідувачки відділу Центральної міської дитячої бібліотеки Олени Гордій – бібліотечний Timeline «Енциклопедія у кишені» – посіла призове III місце серед усіх пропозицій від дитячих бібліотек України.


На обмін для кременчуцьких читачів придбали 8 оригінальних ідей Національної бібліотеки України для дітей та бібліотек Донецької, Херсонської та Полтавської областей. Бібліотекарі Кременчука обіцяють, що реалізують ці ідеї у своїх закладах протягом року, та запевняють, що їм є чим здивувати юних читачів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх