Кременчуцький Де Хеа Віталій Онопко одружився з найсексуальнішою футболісткою України

9.06.2019, 14:41 Переглядів: 7 178

 

Вітаємо Віталія та Ліану, бажаємо їм довгих і щасливих років подружнього життя:) 

Вихованець кременчуцького футболу та екс-голкіпер "Кременя" Віталій Онопко одружився зі своєю коханою Ліаною Бочковською. Подружжя обмінялися обручками, вчора, 8 червня. 


Клянусь любить тебя в горе и в радости, в богатстве и в бедности, в болезни и в здравии, пока смерть не разлучит нас. - написав на своїй сторінці в instagram Віталій Онопко.


Віталій і Ліана познайомилися через соціальну мережу. Ліана і Віталій не лише підтримують один одного на іграх, а навіть тренуються разом.


- Багато читав статей, що Ліану визнали найгарнішою футболісткою й вирішив спробувати і написав їй. Довго спілкувалися, а потім у нас була гра у Вінниці. Ліана в цей час також була там в гостях у кращої подруги. Вирішили зустрітися. Так і розпочався наш шлях кохання, - поділився в інтерв'ю "Телеграфу" Віталій.



Вітаємо молодят, бажаємо їм довгих і щасливих років подружнього життя:) 

Нагадаємо, що голкіпер футбольного клубу "Кремінь" Віталій Онопко покинув команду влітку 2018 року. Він вирішив спробувати свої сили в команді "Мир", вже після того, як його офіційно заявили за "Кремінь" на новий сезон. Віталій Онопко перейшов до "Кременя" у сезоні 2013-2014 з київської "Оболонь-Бровар". За цей час Віталій зіграв за "Кремінь" в основному складі 74 матчі. Після завершення цього чемпіонату футбольний клуб "Мир" з Горностаївки заявив, що знімається зі змагань й подав до ПФЛ офіційні документи

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх