З'явився тизер фільму «Сторонній», у якому знялась кременчужанка Марія Моторна

3.06.2019, 09:03 Переглядів: 3 933

  

Фільм вийде на екрани у 2020 році

1 червня у мережі з'явився тизер езотеричного детективу Дмитра Томашпольсього «Сторонній». Як раніше писав «ТелеграфЪ», одну з ролей у фільмі зіграла кременчужанка Марія Моторна, яка нині живе та працює акторкою у Києві.


За сюжетом, інспектору Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної не розкритої справи, доведеться розслідувати таємниче зникнення команди синхронного плавання у басейні під час виступу та пацієнтки водолікарні, яка пропала під час прийому хвойно-перлинної ванни. Глуховська дізнається, яким чином ці справи пов'язані і яке відношення до них має лялька із живим волоссям?
 


Фільм виробництва «Кінокомпанії Гагарін Медіа» вийде на екрани у 2020 році, незабаром ми побачимо постер і трейлер фільму. Головні жіночі ролі у ньому зіграли Анастасія Євтушенко та Даша Трегубова. Загальна вартість виробництва фільму - 20 млн грн.


 

Моторошний трилер - не єдиний повнометражний фільм у кар'єрі талановитої кременчужанки. Раніше Моторна виконала головну роль в українському фільмі жахів «Лиса гора» (реж. Роман Перфильев). 22-річна дівчина пробувала себе в короткометражних фільмах, грає у театрі. У квітні вся країна могла побачити Марію у кліпі популярного гурту The Hardkiss «Мелодія»


У Кременчуці Марія навчалася в 26-й школі, займалася народними танцями в ПК «Нафтохімік». У столиці вступила до Київського Національного університету кіно, театру і телебачення ім. Карпенка-Карого. Грає в Українському малому театрі, Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка, працює з 1+1 media, Filmstream та Паноптикумом.


Автор: Руслана Горгола Відео: Dmitriy Tomashpolski Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх