Футболіста «Кременя» викликали до студентської збірної України

26.05.2019, 11:01 Переглядів: 2 625

 

Кременчуцький гравець захищатиме честь країни в Італії

Захисника футбольного клубу «Кремінь» Ернеста Астахова викликали до національної збірної. 20-річнний вихованець дніпровської школи отримав виклик в студентську збірну України після матчу з криворізьким «Гірником».


 


Головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузнік викликав молодого захисника «Кременя» на Всесвітню універсіаду, яка відбудеться в Італії. Тренер студентської збірної в інтерв'ю Українській асоціації футболу (раніше називалася Федерація футболу України - ред.) зазначив, що з Універсіади в Ніаполі хочуть повернутися переможцями. 


- У червні в Хусті, що на Закарпатті, пройде традиційний міжнародний турнір «Карпатський простір». Ми докладаємо зусиль, аби нашими опонентами стали студентські збірні сусідніх держав - Румунії, Угорщини, Словаччини. Ось ті футболісти, що будуть задіяні в Хусті, і поїдуть до Італії, - цитує УАФ Анатолія Бузніка.


Як зізнався «Телеграфу» Ернест Астахов, для нього це перший виклик в збірну України, адже ні в студентській, ні в молодіжній збірній участі не брав.


- Для мене виклик став несподіваним. Після гри з «Гірником» подзвонили й сказали, що викликають у збірну. З 29 по 1 відбудуться збори у Львові, а після них зіграємо в Італії, - поділився Ернест Астахов.


Нагадаємо, що Ернест Астахов восени минулого року на матчі з «Миром» отримав серйозну травму й покидав поле на плечах лікаря. Футболіст переніс операцію й тривалий час проходив реабілітацію. На поле Ернест вийшов вже наприкінці зимових зборів «синьо-білих».



 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх