«Кремінь-АТО» з перемоги стартував на Кубку Героїв АТО

14.04.2019, 13:37 Переглядів: 3 216

 

Автором першого голу в цьому сезоні в команді «Кремінь-АТО» став Анатолій Терещенко

13 квітня в Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбулось відкриття групового етапу Чемпіонату України з футболу серед команд «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» регіонального дивізіону «Південь». 


Під звуки військового оркестру на поле вийшли 12 команд, які цьогоріч в запеклій боротьбі будуть боротися між собою в дивізіоні «Південь».


Серед учасників змагань кременчуцька команда «Кремінь-АТО», яка цього сезону змінила дивізіон «Центр» на «Південь». Також в цій групі грають чинні чемпіони сезону 2018 року, футбольна команда «АртСклад-Енергія» з міст Вознесенськ та Южноукраїнська, Миколаївської області, так і дебютанти чемпіонату та господарі теперішнього свята - футбольна команда Військово-Морських Сил Збройних Сил України у складі учасників бойових дій, вихідців з окупованого Криму «Фрегат».



У стартовий день відбулося чотири гри. «Кремінь-АТО» в нелегкому протистоянні переміг «Миколаїв-АТО» з мінімальним рахунком. Єдиний гол у кременчужан в першому таймі забив Анатолій Терещенко.


- Гра була не легкою. Грали на рівних, але ми дещо трохи більше давили і комбінували й удача нам посміхнулася. М'яч забив Анатолій Терещенко на 25 хвилині 1-го тайму. Вітаємо футбольну команду кременчуцьких АТОвців з першою. Перемогою і вдалим початком сезону турніру в цьому році. І дякуємо, друзі, за вашу підтримку і вболівання за нас, - написав на своїй сторінці в фейсбук капітан «Кремінь-АТО» Сергій Полюхович.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Сергій Полюхович, Міністерство оборони України Джерело відео: Телерадіостудія Бриз МО України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх