«Майстер Мілк» став переможцем відкритого чемпіонату Кременчуцького району з футзалу

11.04.2019, 09:07 Переглядів: 2 964

 

Змагання проходили на базі СК «Шарада»

У Кременчуці завершився відкритий чемпіонат Кременчуцького району з футзалу на базі СК «Шарада» сезону 2018-2019 року. Як повідомив «Телеграфу» організатор змагань Дмитро Філатов, у турнірі змагалися 9 команд. 


Переможцем чемпіонату стала команда «Майстер Мілк», яка в нелегкій боротьбі з суперниками зуміла випередити їх. Чемпіони всього лише на три очки випередити найближчих конкурентів за золоті медалі. 


 


- Також не можна не відзначити той факт, що лідерство в турнірній таблиці свого часу утримували й інші команди: «КСЗ», «Млинок», «Тишина» - і це говорить про те, що протягом всього чемпіонату провели зі спортивного красиві, цікаві й по футбольному захоплюючі ігри. На другому місці завершила турнір команда «Тишина», поступившись лідеру всього лише три очки. Це єдина команда чемпіонату, яка в графі програші має «0» і єдина команда, яка відібрала очки у чемпіона турніру. На третьому призовому місці фінішувала команда «КСЗ», яка у впертій боротьбі в останніх іграх закріпилася на третій сходинці, не давши обійти себе, таким дуже міцним командам як «Млинок» і «Шарада» - з чим їх і вітаємо, - розповів Дмитро Філатов.


 


Зараз в самому розпалі відкритий Кубок Кременчуцького району з футзалу, який проходить на базі СК «Шарада». 

У фінал вийшли команда «КСЗ», обігравши в півфіналі міцного середнячка чемпіонату - команду «Диліжанс» - з рахунком (10:3). Другий півфінал відбувся 10 квітня між командами «Тишина» і «МобіОпт».


 


Результати матчів фіналу кубка: 

  • «Диліжанс» - «Трансгаз» 5:5 (пен.3: 1)
  • «КСЗ» - «Млинок» 3:0 (техніч. - неявка команди суперника)
  • «МобіОпт» - «Шарада» 3:0 (техніч. - неявка команди суперника) 
  • «Тишина» - «Майстер Мілк» 11:3


Фінал кубка відбудеться найближчим часом.


- Окрема подяка від команд-учасниць чемпіонату за сприяння в організації та проведенні турніру керівникам СК «Шарада», які завжди підтримували подібні заходи і сприяли розвитку здорового способу життя та спортивного змагального духу жителів нашого міста. Також оголошуємо про організацію літнього відкритого кубка і чемпіонату з міні-футболу на базі СК «Шарада», який відбудеться в період з травня по серпень 2019 року на відкритому майданчику зі штучним покриттям. Охочі взяти участь в даному турнірі за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 097-772-12-01, - додав організатор змагань Дмитро.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх