Кременчуцькі футболісти зіграють на стадіоні «Чорноморець»

9.04.2019, 08:17 Переглядів: 1 878

 

Цього тижня в Одесі стартує чемпіонат в групі «Південь»

13 квітня в Одесі на стадіоні «Чорноморець» зіграє футбольна команда «Кремінь-АТО». Саме в Одесі відбудеться відкриття ювілейного 5-го сезону регулярного Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО 2019 року в дивізіоні «Південь».


Цього року кременчужани змінили дивізіон «Центр» на «Південь», тому кожне протистояння для нашої команди буде з новим, невивченим суперником.


Протягом наступних 7 місяців 88 команд та близько 3000 учасників бойових дій зі всієї України змагатимуться за перехідний трофей. Змагання проходитимуть в два кола в 6 дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО відбудуться з 5 по 14 жовтня на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.


Організатором та засновником цього чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!». Також цього року Чемпіонат підтримало новостворене Міністерство у справах ветеранів України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх