17 спортивних велосипедів придбали школі «Авангард»

6.04.2019, 17:02 Переглядів: 2 792

 

«Двоколісних коней» для юних спортсменів придбали з міського бюджету

Для дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» придбали 17 спортивних велосипедів. За інформацією прес-служби мерії Кременчука, велосипеди для шосейних гонок придбали за кошти міського бюджету. 4 квітня Кременчуцькій міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» велосипеди передали міський голова Віталій Малецький разом із своїм заступником Русланом Проценком та головою Полтавської обласної федерації велосипедного спорту, депутатом міської ради Геннадієм Іваняном. 


У місті працюють кілька філій дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», де діти можуть освоювати велосипедний спорт, вони працюють у центральній, нагірній частині міста, а також у Крюкові та на Молодіжному.


Велосипеди придбали у І кварталі, щоб діти мали змогу вже навесні розпочати тренування, адже за словами тренерів, техніка, на якій тренувалися діти раніше, була придбана ще 8-10 років тому та постійно виходила з ладу. Відтепер близько 80 юних спортсменів, які займаються велоспортом, зможуть тренуватися на нових велосипедах.


 


Згідно з інформацією на порталі Prozorro Управління молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради придбало велосипеди за 199 900 грн. Оскільки сума закупівлі була нижчою за 200 000 грн велосипеди закупили без проведення тендеру. 


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії Кременчука
Теги: велоспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх