«Гірник-Спорт» взяв реванш у «Кременя»

20.03.2019, 12:30 Переглядів: 2 366

 

Плавнівці завершили збори, а кременчужани продовжять підготову до чепіонату 

19 березня футболісти «Кременя» провели контрольний матч у Горішніх Плавнях на запасному полі спорткомплексу «Юність» з місцевим «Гірник-Спортом». Плавнівці завершили збори перемогою та взяли реванш у «Кременя» - 1:0. 



Цікаво, що частина гравців команди «Кремінь», які перебували на перегляді, зіграли в основі «Кремінь U-19». Футболісти під пильним наглядом керманича «Кременя» Ігоря Столовицького не раз зустрічалися з командою з Горішніх Плавнів. 



«Гірник-Спорт» - «Кремінь» - 1:0

Гол: Одарюк, 7


Як повідомляє прес-служба клубу «Гірник-Спорт», швидкий гол, загострення пристрастей вже в його дебюті й підсумкова перемога «Гірника-Спорт» - таким виявився вечір вівторка на спорткомплексі «Юність».


 


Перед самим поєдинком Володимир Мазяр перебував у гарному настрої й охоче поспілкувався з уболівальниками зі стажем, які побажали команді і її тренерському штабу успіхів у другій частині сезону. У «Кременя» була кадрова проблема - на матчі був присутній, але не брав участі форвард кременчужан Роман Локтіонов, який забив єдиний переможний гол «Кременя» в попередній контрольній грі з «Гірником-Спорт». Крім того, вже в першому таймі через породження попросив заміну капітан «Кременя» Сергій Ченбай.


 


Гра почалася у швидкому темпі із чималою кількістю єдиноборств по всьому полю. В одному з них Володимир Корольков виграв м'яч у свого опонента і таким чином ще на половині поля гостей почав гольову атаку своєї команди, яку після стрімкого ривка завершив Володимир Одарюк.



«Кременю» знадобився час, щоб прийти до тями. До речі, кременчужани в цьому поєдинку вперше вийшли грати матч на натуральному газоні й тут також потрібен був час, щоб звикнути до трав'яного газону після штучних полів, на яких «Кремінь» провів практично всі свої контрольні поєдинки. Після забитого м'яча, «Гірник-Спорт» міг ще раз засмутити суперника: Ігор Гончар зробив індивідуальний рейд і сам хотів його завершити, хоча зовсім поруч був Володимир Одарюк, який так і не дочекався м'яча.

«Кремінь» міг зрівняти рахунок ще до перерви. Гарна можливість для цього була в екс-гравця «Гірник-Спорту» Костянтина Чернія, але після його удару м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт. Після цього гра йшла на зустрічних курсах. «Кремінь» не приховував свого бажання зрівняти рахунок, а «Гірник-Спорт» вичікував свого шансу, щоб організувати швидку гольову контратаку.


Але в підсумку рахунок не змінився як до перерви, так і в другому таймі, в якому господарі й гості створили не так багато гольових моментів, проте характер гри не змінився. Команди намагалися відповісти атакою на атаку, але провести ще одну гольову атаку обом командам не вдалося. А ближче до кінця зустрічі темп гри знизився, і явних гольових моментів вже не було. «Гірник-Спорт» зіграв надійно в обороні й довів матч до перемоги.


Коментар головного тренера "Кременя" Ігоря Столовицького


Бомбардир "Кременя" Костянтин Черній


Цим матчем «Гірник-Спорт» завершив свою тривалу підготовку до другої частини чемпіонату. А «Кремінь» продовжить підготовку до чемпіонату, оскільки через вибори Президента весняна частина чемпіонату стартуватиме з запізненням у квітні.


27 березня о 16.00 в Олександрії "Кремінь" зіграє з представником Прем'єр-Ліги. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Гірник-Спорт"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх