Юнаки «Кременя» (U-17) зіграли з першоліговим «Гірник-Спортом»

14.02.2019, 15:14 Переглядів: 2 031

 

Футболісти з Горішніх Плавнів здобули першу перемогу у міжсезоння

«Гірник-Спорт» у своєму третьому контрольному поєдинку з великим рахунком переграв юніорів з «Кременя» (U-17) і здобув першу перемогу на зборах. За інформацією прес-служби клубу з Горішніх Плавнів, матч відбувся а стадіоні «Кремінь-Арена». 


«Кремінь» (U-17) - «Гірник-Спорт» - 0:4 (0:0).

Голи: Одарюк, 50 (0:1), Одарюк, 52 (0:2), Котляр з пенальті, 82 (0:3), Лозовій, 90+1



Підопічні Антона Диндікова з честю витримали це непросте випробування. Характер гри, що до перерви, що після не змінювався. Основні події відбувалися на половині поля молодих кременчужан, які не шкодували себе, а в деяких епізодах і суперника, ризикуючи нанести травму більш досвідченим гравцям «гірників».


Перший тайм пройшов під акомпанемент дощу. Гостям вдалося створити чимало гольових моментів до перерви, але реалізувати їх в забиті м'ячі так і не довелося.


Втім, після перерви активність в штрафному майданчику проявив новобранець нашої команди Володимир Одарюк з «Ворскли», який буде виступати в «Гірник-Спорті» до кінця сезону на правах оренди. Футболіст, який грав в цьому поєдинку на позиції форварда оформив дубль. До кінця матчу вдалося відзначитися Антону Котляру, який також міг забити не один м'яч в цьому поєдинку з гри, але в підсумку збільшив рахунок з одинадцятиметрової позначки.


Остаточний рахунок у цьому матчі встановив Євген Лозовий, який відзначився вже другий матч поспіль. Справа залишилася за реалізацією. Втім, цьому фактору, напевно, приділять свою увагу й інші футболісти «гірників», які дуже активні в нападі.


Після гри задоволеними виглядали обидва тренери команд-суперників. У Володимира Мазяра, схоже, з'явився ще один кваліфікований форвард, а сам головний тренер «Гірник-Спорта», здобув першу перемогу зі своєю новою командою. У наставника молодих кременчужан Антона Диндікова, також не було приводу для розладу: йому не довелося червоніти за своїх підопічних в матчі з грізним суперником з Першої ліги.


У п'ятницю, 15 лютого, «Гірник-Спорт» знову в Кременчуці проведе свій наступний контрольний матч. Суперником «гірників» стане «Кремінь». Початок матчу о 13:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Гірник-Спорт"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх