Що почитати зранку: медовий місяць, скарби і бог

9.02.2019, 09:32 Переглядів: 2 054

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку зимових книжкових новинок 

 

    

Регіна Бретт «Бог ніколи не моргає».

Двічі фіналіст Пулітцерівської премії, Регіна Бретт – відома журналістка і лауреат численних премій. Її життєвий шлях не був безхмарним. Одинадцята дитина в сім’ї, у 16 вона вже зловживала алкоголем, у 21 стала матір’ю-одиначкою, у 41 захворіла на рак. Поборовши хворобу, вона зібрала свої роздуми про життя в книгу. Її 50 уроків – це колекція життєвих притч, інколи кумедних, частіше зворушливих, проте завжди непересічних і повчальних. Це досвід, який авторка винесла з власного минулого, зі своїх помилок, поразок, випробувань та перемог. Якщо вам сумно, якщо здається, що світ до вас несправедливий,і вам терміново потрібна підтримка – просто відкрийте цю книгу.

Ірина Власенко «Чужі скарби».

Ця книга здобула спеціальну відзнаку «Коронації слова» 2017 року за розкриття суспільної проблеми.

Знайшовши на занедбаному горищі французького замку скарб, вважає це подарунком долі. Здається, коробка з діамантами допоможе здійснити всі мрії й змінити сумне післявоєнне сирітське життя. Проте дівчина й гадки не має, як вплине на її долю чужий скарб з його трагічною історією. Українській парижанці доведеться перегорнути безліч важких сторінок у книзі життя, щоб зрештою повернутися на Батьківщину, віднайти себе справжню й істинні скарби.

  
    

Джеймс Паттерсон «Медовый месяц».

Смерть преследует всех мужчин, очарованных красотой Норы Синклер, а их миллионы оказываются на ее офшорных счетах.

Цепь невероятных совпадений? Несколько лет Норе удавалось убеждать в этом всех, даже полицию. Но теперь ею заинтересовалось ФБР, не верящее в такое совпадения. Поначалу агент, расследующий это дело, думает, что перед ним классическая «черная вдова» - убийца богатых мужей и любовников. Но чем дольше Джон размышляет над странными событиями в жизни Норы, тем яснее сознает: расследуя запутанное дело, он рискует очень многим. Не исключено, что даже собственной жизнью.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх