«ТелеграфЪ» йде з ревізією до Фреймут: ревізія друга

8.02.2019, 16:29 Переглядів: 5 805

Розпитати Фреймут про те, як вона справляється з материнськими обов'язками та про багато всього іншого кременчужанки зможуть уже 10 березня о 19.00 в МПК

У березні Фреймут завітає до Кременчука з тригодинним майстер-класом «Ревізія життя» на якому власним прикладом надихатиме кременчужанок досягати успіху. З такої нагоди ТЪ вирішив провести невеличку «ревізію життя» самої Олі. Ось ви, наприклад, знали, що екс-ведуча програм «Підйом», «Шоуманії», «Хто зверху?», «Ревізора», «Голосу країни», «Інспектора Фреймут», «Олі» та директорка школи панянок у реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» – письменниця? Почитати про те як Оля видала цілих чотири книги можна у попередньому матеріалі.

Але і це ще не все, адже за активним професійним життям телеведуча має ще й щасливу сім’ю – чоловіка та аж трьох дітей! Саме з Фреймут-мамою познайомимо вас цього разу.


Першу донечку Злату Оля народила у 24 від британця Ніла Мітчела, тоді Фреймут навчалася і працювала у Лондоні. Закохані жили разом, однак відносини дали тріщину, ще під час Оліної вагітності. Ольга покинула Ніла й повернулася в рідну Україну, де, згодом, зустріла нове кохання. Але народжувати Злату Фреймут все ж полетіла до Лондона. 17 лютого 2006 року Фреймут народила Злату, якій дала прізвище батька - Мітчелл. Ще 2 місяці телеведуча провела в столиці Британії, оточена родичами батька дочки, а потім повернулася до Києва. Де новий коханий Фреймут Олександр Ракоїд до 2010 року виховував Злату як рідну.


Як пише у соцмережах сама Фреймут, Злата росте на диво талановитою і самостійною дівчинкою, яка не боїться медійності та з радістю береться за все нове.



У 2016 році Злата спробувала підкорити шоу «Танцюють всі».



У 2017 вийшла на подіум у якості моделі на показі Armani Junior.




На початку 2018 року 12-річна Злата брала участь у кастингу другого сезону серіалу «Школа». Там дівчинка запевнила, що хоч її часто порівнюють з мамою, та вона завжди могла постояти за себе. І розповіла, що має багато захоплень, але в майбутньому вона мріє стати режисером.


 


А доки Злата мріє стати режисером, вона вже встигла стати дизайнеркою – минулого року навіть презентувала нову колекцію одягу власного бренду MitchellClothing, який став «наймолодшим» в Україні.


Дівчина розробила авторський дизайн підліткового одягу під власною іменною маркою і продемонструвала перші предмети колекції, що отримала назву I am a part of something special, в рамках Junior Fashion Week.


 


Як написала Фреймут у соцмережах, гроші на створення колекції дочка взяла з продажів попередньої. А мамі відмовила як можливості купити щось з колекції, так і у можливості вийти на подіум у якості моделі.



Про двох молодших дітях Фреймут, в силу їх юного віку, відомо значно менше, ніж про Злату. 8 травня 2016 року знаменитість народила сина Валерія і розповіла громадськості, що щаслива з його батьком –гендиректором «Нового каналу» Володимиром Локотко. Вагітність Фреймут до останнього приховувала, як і нового коханого, тож для багатьох фанатів обидві новини стали несподіванкою.



Але на цьому пара не зупинилася і вже наступного року, 28 червня 2017, народила другу донечку Євдокію. Про що сповістила всіх у Instagram. На відміну від другої вагітності, ведуча протягом усіх 9 місяців третьої поводилася дуже відверто – часто з'являлася на публіці та відкрито ділилася радісним очікуванням поповнення сім'ї в соцмережах. А ось самі малюки рідко з’являються у маминих соцмережах.


 


Поки з досягнень молодших дітей Фреймут відомо лише те, що вони рано стали… на лижі. Нещодавно ревізока похизувалася в Instagram, Валерій став на лижі у 2,8, а Євдокія – в 1,5.


Розпитати Фреймут про те, як вона справляється з материнськими обов'язками та про багато всього іншого кременчужанки зможуть уже 10 березня о 19.00 в МПК.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх