Ірина Федишин заколядувала кременчужанам. Ніг не вистачило!

7.02.2019, 17:28 Переглядів: 6 738

   

Свято повернулося, коли його вже й не чекали;)

6 лютого до Кременчука завітала співачка Ірина Федишин з різдвяною програмою «Україна колядує». Як пояснив перед початком виступу чоловік і продюсер співачки Віталій Човник, що у них на батьківщині (Львів) колядують аж до Стрітення, тобто до 15 лютого. Кременчук став одним із останніх міст у різдвяному турі Федишин - лишилося всього 4 міста, тож колядувати Ірина завершить до 11 лютого.


Послухати колядки від відомої співачки зібрався майже повний зал, багато кременчужан прийшли з дітьми. Команда Федишин привезла з собою чимало декорацій: сцену та куліси прикрасили безліччю гірлянд, обабіч сцени поставили витинані ялинки, а позаду - екран на якому показували відеоефекти, кліпи та ролики у яких Федишин разом з сім'єю розповідала про різдвяні традиції.


Перед появою на сцені самої співачки кременчужанам явився «янгол», який сповістив про народження Хреста. Ірина розпочала програму з колядки «Добрий вечір тобі, пане-господарю», привітавшись таким чином з кременчужанами. Уже з другої пісні і до кінця виступу на сцені разом з Іриною «колядували» і четверо танцівників, які допомогли зірці створити святкову атмосферу.


Перша частина виступу була присвячена виключно колядкам та щедрівкам, які по-новому зазвучали у виконанні Федишин, а друга - сучасним хітам виконавиці. Тут вже кременчужани від душі підтанцьовували та підспівували артистці, особливо малеча.


- Колись, коли я була трохи меншою, я ходила теж колядувати. І не пропускала жодної хати! Я хочу заспівати вам свою найпершу колядку, з якої я починала - «Спи, Ісусе, спи», - представила Ірина одну з колядок.


Увесь концерт був більше схожий на театральне дійство чи б пак на вертеп - за півтори години артисти 4 рази змінили костюми та використали цілу купу декорацій. Балет з'являвся і в образі янголів, і сніжинок, і продавців на ярмарку, і вертепу з чортом та козою, Іродом та смертю, і сніговиків. Під час виконання однієї з пісень, артисти навіть частували кременчужан цукерками. Діти від таких частувань були у захваті. А от для глядачів, які звикла милуватися стрункими Ірининими ногами, незвично було бачити співачку у переважно довгих сукнях. 


Ірина багато взаємодіяла з публікою, жартувала, розповідала історії з життя та навіть дарувала подарунки. Найпалкішій свої прихильниці співачка подарувала диск з новим альбомом, а дівчинці, яка намалювала портрет співачки - мерчеву футболку. 


Кременчужани не одразу відпустили співачку, тож вона виконала пісню «Гітара» на біс. Після концерту охочі могли сфотографуватися з Іриною чи отримати її автограф, а також купити диски, футболки та сувеніри із зображенням співачки.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Офіційна сторінка Ірини Федишин у facebook
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх