В жорстких боях двоє каратистів з Кременчука завоювали нагороди

6.02.2019, 17:02 Переглядів: 2 753

 

Відкрита першість відбулася в Олександрії

2 лютого в Олександрії відбулася Відкрита першість Кіровоградської області з кіокушин карате (WKO). У змаганнях взяли участь 270 спортсменів, серед яких троє вихованців кременчуцького клубу «Кадзоку», які тренуються під керівництвом тренера Олега Колегова.


- На жаль, хвороби, травми і накладки в календарі змагань не дозволили нам приїхати в повному складі. В результаті виступили 3 кременчуцьких спортсмена. Як завжди на цьому татамі було спекотно! Ми не перший раз б'ємося на турнірах Бранча шихана Кузьміна А.В. і вже звикли до того, що конкуренція щільна і бої дуже важкі і жорсткі. - пояснив тренер.


За словами Олега Колегова, Ілля Зінчук програв в першому бою, не впоравшись з напористою, агресивною манерою свого супротивника. Проте, два інших бійця стали призерами. Оксана Шило зайняла 3 місце, показавши хорошу техніку і бійцівські якості. Євген Рожков став переможцем, впевнено вигравши всі бої.


- Євген є вихованцем клубу «Ояма» Олександрія. Приємно було бачити, як тепло зустріли і гаряче підтримували його друзі по клубу і тренер Андрій Махиня. Дякую сенсей Майгур А.Н. і Махиня Андрій за хорошого бійця. Постараємося не зіпсувати. Від душі дякуємо за запрошення на турнір шихан Кузьміна А.В. і сенсея Майгур А.Н. Зробимо висновки, потренуємося і знову зустрінемося на татамі. Осу! - додав тренер Олег Колегов.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олег Колегов
Теги: карате
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх