Без крові не обійшлося: у Кременчуці сформували збірну України з греко-римської боротьби

4.02.2019, 09:33 Переглядів: 2 601

 

Найочікуваніша подія сезону зібрала багато охочих подивитися на змагання такого високого рівня

У Кременчуці відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків, де сформували збірну для подальшої участі на міжнародних змаганнях. Понад 180 спортсменів з різних куточків України змагалися у спортивно-оздоровчому комплексі тенісний клуб «Прем‘єр».



Участь в змаганнях взяли як досвідчені борці килиму, так і перспективна, талановита молодь у складі збірних команд областей та міст України. Адже кожен усвідомлює значення найвідповідальнішого старту, на якому фактично формувався основний склад чоловічої збірної команди України.


12 спортсменів в складі Полтавської області змагалися за звання кращого. Цікаво, що всі спортсмени були представниками Кременчука. До фіналу вийшли Ленур Теміров, Дмитро Пишков, Євген Савєта та Жан Беленюк.


 

На фото суперник Ленура Темірова - Дмитро Цимбалюк


Бої вийшли запеклими й без крові не обійшлося. З чотирьох представників з Кременчука золоту нагороду вдалося вибороти лише Жану Беленюку. У ваговій категорії 87 кг у фінальному поєдинку Жан переміг Семена Новікова.


Срібло у ваговій категорії 60 кг здобув Ленур Теміров, який представляє Крим й Кременчук. Ленур у фінальному бою поступився Жорі Абовяну (Запоріжжя). Бронзову нагороду завоював кременчужанин Максим Лю


Одесит Микола Крисов (97 кг) у напруженому фіналі переміг відмінно підготовленого Євгена Савєту. Рівна боротьба спортсменів, рахунок йшов один в один, на початку 2 періоду він був – 3:3. Проте Микола зміг перештовхати Євгена й здобути перемогу. Дмитро Пишков (77 кг) поступився Миколі Дарагану, який напередодні зміг також перемогти його брата Євгена Пишкова.


У ваговій категорії 55 кг чемпіоном став Владислав Коростильов з Маріуполя. Також чемпіонами стали: Парвіз Насібов (до 67 кг), Насурлах Насібов (63 кг), Ігор Бичков (72 кг), Ярослав Фільчаков (82 кг), Олександр Чернецький (130 кг).

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх