У деяких поштових відділеннях під Кременчуком немає можливості заплатити за «комуналку»: як це коментує «Укрпошта»

15.01.2019, 16:34 Переглядів: 3 914 Коментарів: 1

 

Людям з кількох сіл доводиться їхати до Кременчука, щоб оплачувати рахунки за комунальні послуги

«Телеграфу» стала відома інформація, що у поштових відділеннях кількох сіл Кременчуцького району немає можливості заплатити за комунальні послуги. Мова йде про Піщане, Нову Знам’янку та Омельник.


Зокрема жителька Омельника, яка побажала залишитися невідомою, розповіла, що до кінця 2018 року розплатитися за «комуналку» можна було через касу «Ощадбанка». Проте її, по невідомим жінці причинам, закрили. На пошті платіжки не приймають. Тож, за словами жительки Омельника, деякі люди оплачують комуналку через банківський інтернет-кабінет, а іншим доводиться їздити до Кременчука.


За коментарем «ТЪ» звернувся до «Укрпошти». Ми хотіли дізнатися, чи справді у поштових відділеннях названих вище немає можливості розплатитися за комунальні платежі. Якщо це дійсно так, то з якої причини. Ось що нам відповіли:


«На даний період ВПЗ (відділення поштового зв’язку) Омельник та ВПЗ Піщане, не відмовляють клієнтам в прийманні комунальних послуг, натомість відділення автоматизуються, так у відділенні ВПЗ Піщане встановлена автоматизована програма ВАС (єдина оплата комунальних платежів).


ВПЗ Нова Знам'янка Полтавської дирекції АТ «Укрпошта». Відділення працює тимчасово у закритому режимі з причини відсутності начальника відділення, тому не приймають платежі, оператор з ВПЗ Кременчук 1 – виконує обов'язки з видачі пенсій, кореспонденцій та інших операцій,  на щоденній основі приїздить до відділення ВПЗ Нова Знам'янка обслуговувати клієнтів даного відділення».

Теги: комуслуги
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
15 січня 2019 17:30

...и при всем при этом руководитель "Укрпочты" имеет фантастическую зарплату!


17 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх