15,9 млн. грн. отримали кременчужани на придбання житла

15.01.2019, 13:35 Переглядів: 2 388

Забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність та територіальну цілісність України

У 2019 році продовжується дія державної програми по забезпеченню житлом членів сімей загиблих учасників АТО та осіб з інвалідністю внаслідок війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, передбаченою постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей». Про це повідомляє прес-служба мерії Кременчука. 


При умові перебування на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради Полтавської області право на отримання грошової компенсації, відповідно до зазначеної постанови, мають:

  • члени сімей загиблих, смерть яких пов'язана з безпосередньою участю в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення;
  • особи з інвалідністю I-II груп, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.


У 2018 році на засіданнях міської комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення позитивно було розглянуто 22 кандидатур, 20 з них перерахована субвенція в сумі 15,9 млн. грн.


На сьогодні 2 члена сім’ї загиблого та 10 осіб з інвалідністю внаслідок війни придбали бажане житло.

Теги: квартира
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх