На 340 гривень оштрафували кременчужанина за гучний перфоратор

18.12.2018, 16:07 Переглядів: 5 900 Коментарів: 1

 

На чоловіка, який ремонтував у квартирі, поскаржилися сусіди

За ремонт у квартирі кременчужанина оштрафували на 340 гривень. Відповідний випадок обговорювали на засіданні адміністративної комісії в Кременчуцькій міськраді 18 грудня.


Стало відомо, що кременчужанин проводив ремонтні роботи у власній квартирі в одному з будинків на вулиці Червона Гірка. Ремонт «затіяв» у суботу, 17 листопада. 


Про ремонт та супроводжуючий шум не попередив сусідів, які, в свою чергу, після початку робіт зателефонували в поліцію. За словами «порушника», сусіди не зайшли до нього та не висловили свою скаргу, а одразу повідомили про це в поліцію.


На адмінкомісії чоловік пояснив, що працює зранку до вечора, тому не міг ремонтувати в будні.


Кременчужанину пояснили, що якби він отримав дозвіл від сусідів на проведення ремонту, то відповідних проблем не було. Тобто, до нього не можна було б застосовувати адміністративну відповідальність.

Автор: Євгенія Каблучка Фото: Євгенія Каблучка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
7 серпня 2019 22:39

Плохой адвокат у человека был.А это законникам которые показывают законы не полностью,любят вспоминать закон Украины "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"ст 24 В жилых домах и на прилегающих территориях запрещается проведение шумных ремонтных работ (когда уровень шума превышает 55 дБ) в рабочие дни с 21.00 до 8.00, а в праздничные дни и в выходные - круглосуточно.Но забывают "Кодекс законів про працю України" а именно Стаття 67. Вихідні дні.Загальним вихідним днем є неділя.Поэтому человеку необходими было обратится в Апелляционный суд.Работать в воскресенье это да беспредел но в субботу в принцыпе законно.И будьте люди толерантней ведь когда-то ремонт прийдёт и в вашу квартиру.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх