«Донбас» та «Дніпро» дихають в потилицю «Кременчуку»: огляд 21 туру УХЛ

3.12.2018, 12:03 Переглядів: 2 100

 

Вже завтра, 4 грудня, відбудуться ігри в рамках 22 туру Української хокейної ліги

Вольова перемога «Білого Барса», битва між «Донбасом» і «Кременчуком» і розгром від «Дніпра» в Києві, так завершився 21 тур чемпіонату Української хокейної ліги - Паріматч. В рамках туру «Білий Барс» здобув вольову перемогу над МХК «Динамо», «Донбас» обіграв «Кременчук» і продовжив свою виграшну серію до 6 перемог, а «Дніпро» в Києві всуху розгромив «Крижаних Вовків».


МХК «Динамо» - «Білий Барс» 2:4 (0:0; 2:1; 0:3)


У цьому матчі білоцерківцям вдався справжній подвиг - "барси" в третьому періоді поступалися харків'янам 1:2, але в заключному відрізку зустрічі змогли не тільки зрівняти рахунок, а й збільшити свою перевагу до 4:2. І хоч харківський клуб був дійсно налаштований вирвати три очки в цьому матчі, але помилки в обороні знову не дозволили команді Олександра Кулікова утримати позитивний результат.


Дуже хороший матч провели обидва клуби, нарівні змушуючи понервувати свого опонента, але все ж у "барсів" виявилося більше сил і мотивації перемогти в очній зустрічі. Так, новий тренер безумовно зможе струсити харків'ян і привнести в їх гру щось нове, але поки ще рано говорити про якісь суттєві зміни, адже новий наставник тільки почав аналізувати помилки своєї команди.



«Донбас» - «Кременчук» 6:1 (3:0; 1:0; 2:1)

Налаштованими тільки на перемогу були і донеччани, які всіма силами на даному етапі чемпіонату намагаються відігравати втрачені очки. Це прагнення реабілітуватися перед власними вболівальниками і взяти реванш у кременужан за минулі поразки відобразилося на табло - «Донбас» ще до першої перерви зміг відправити 3 шайби у ворота противника і забезпечити собі комфортну перевагу.


А далі, хоч "городяни" і намагалися відігратися, але різниця в рахунку і несамовите бажання донецького клубу перемогти зіграли своє і три очки все ж собі в актив записали донеччани. Таким чином, «Кременчук» перервав свій переможний хід, а «Донбас» довів власну серію вже до 6 перемог поспіль.



«Крижані Вовки» - «Дніпро» 0:8 (0:2, 0:4, 0:2)

Прогнозовано матч для «Крижаних Вовків» видався не найлегший - херсонці раз по раз користувалися помилками свого супротивника і впевнено відправляли шайби в ворота Віталія Власенка і Микити Глотова. «Дніпру» вдалося повністю заволодіти ігровою перевагою і навіть не випускати киян з їх зони, змушуючи команду Миколи Сидорова оборонятися.


«Дніпро» давно звик грати першим номером і знає як нав'язувати свою гру противникам, щоб отримати позитивний результат. Так що гра з киянами стала для херсонської команди черговим етапом на шляху до поставлених тренерських завдань. Таким чином Денис Сурканов записав собі в актив перший «сухарь», а «Дніпро», завдяки поразці «Кременчука», скоротив відставання від першого місця до 4 очок.



 


Нагадаємо, що два матчі 22 туру Української хокейної ліги - Паріматч відбудуться 4 та 5 грудня. 4 грудня о 19:30 зустрінуться «Дніпро» і «Кременчук», а днем, пізніше о 19:30 МХК «Динамо» прийме «Донбас».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх