Матч «Ворскла» - «Арсенал» у Полтаві не відбудеться – рішення УЄФА (гра буде в Києві)

28.11.2018, 08:23 Переглядів: 3 119

 

Рішення прийняли у зв'язку з введенням воєнного стану

Через проблеми з безпекою матч Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" та лондонським "Арсеналом" переносять до Києва. 



- Сьогодні група по надзвичайним ситуаціям UEFA прийняла рішення про зміну проведення матчу Ліги Європи «Ворскла» – «Арсенал» з міста Полтава після проведення введення військового стану на деяких територіях України, - йдеться на сайті УЄФА.



Матч переноситься до Києва. Гра розпочнеться 29 листопада о 18.55 на стадіоні "Олімпійський". 


Нагадаємо, що Полтавська область не потрапила до списку областей де вводиться воєнний стан.


P.S. Що буде з вболівальниками, які вже придбали квитки на матч, керівництво "Ворскли" обіцяє протягом дня надати інформацію, адже за день клубу необхідно організувати проведення матчу в іншому місті.


Матч у Полтаві відмінили через Харків 


Причиною перенесення матч з Полтави до Києва став воєнний стан в Харкові, адже саме туди мала прилетіти англійська команда. За даними джерел Sport Arena, в УЄФА вважають занадто довго добиратися до Полтави з Києва.


Аеропорт в Полтаві в цьому році отримав статус міжнародного і може приймати рейси з Лондона, проте причиною могло стати те, що він не є всепогодним - тобто не може приймати рейси в будь-яку погоду.


Цікаво, що "Арсенал" не наполягав на ухваленні рішення на користь перенесення матчу, але дійсно направляв запит про таку можливість в УЄФА. Саме термінове засідання УЄФА було закритим без представників клубів. "Арсенал" дізнався про рішення УЄФА буквально кілька годин тому, команда до останнього готувалася добиратися до Полтави.


У Полтаві вже знаходяться рядові співробітники клубу, вболівальники лондонського клубу і служба охорони. Що їм робити - поки невідомо. "Арсенал" ще не прийняв рішення, як буде перевозити людей до Києва.


Тим часом "Ворскла" продовжує готуватися у Полтаві. "Ворскла" відправила в УЄФА документи з гарантіями безпеки, а також з гарантіями того, що аеропорт в Полтаві готовий прийняти міжнародний літак. Працівники Ворскли вже вирушили в аеропорт, щоб все перевірити особисто. 


Відповіді від УЄФА поки немає. Проте полтавці в процесі очікування прийняти матч в Полтаві: йде підготовка газону, трибун. 


«Ворскла» готує 2 гри у Полтаві та Києві


Віце-президент клубу "Ворскла" Олег Лисак близько 15 години повідомив, що готується 2 гри у Полтаві та Києві. 


- Останні 2 години ми спілкувалися в онлайн режимі із розробниками програмного забезпечення по квитках та з службами НСК "Олімпійський". Паралельно ми повинні мати і цей стадіон "у рукаві" як джокер, адже ви бачите, яка ситуація із погодою в Україні. Знаю точно, що "Арсенал" збирався їхати до Полтави. Зараз ми організовуємо 2 гри в різних частинах України так, щоби вони були на належному рівні з належними заходами безпеки. Для вболівальників буде зроблено все максимально, щоб ті квитки, які вони придбали, могли повернути, або пройти по них на гру у Києві, - заявив віце-президент "Ворскли" Олег Лисак.



Рішення прийнято: гра у Києві 


«Ворскла» вирушила до Києва на матч з «Арсеналом». Тако є ризик, що матч відбудеться за порожніх трибун. 


Що робити з квитками на матч:

  • якщо не зможете поїхати на матч до Києва, то вболівальникам повернуть кошти. Наразі бухгалтерія клубу розробляє механізм повернення. З понеділка розпочнеться повернення коштів за квитки, проте більш детальної інформації наразі немає.
  • якщо вирішили підтримати команду в Києві, то придбаний квиток буде дійсним. Ви спокійно зможете пройти на трибуни НСК «Олімпійський». Проте дорога до Києва за ваш рахунок. 



Напередодні на сторінці в фейсбук "ворскляни" виставили картинку з Гоголем, як той писав матч між "Ворсклою" та "Арсеналом".


...В один із вечорів Гоголь сюжет писав..., - йшлося в повідомленні. 


Й дійсно навколо матчу з лондонським "Арсеналом" багато неузгоджень, перенесень та містики. Цікаво, як складеться сам матч. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх